Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Recommended Posts

• Odpovědi 280
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ja zhruba kveten 2010 objednaval jsem ho jako doprodej z alzy.To uz byly v prodeji slimka..no neco pres rok malo ho mam.Takze tobe to pada a palil jsi to 2,4x ??

já zas jsem ho získal po brutální reklamaci xboxu :-D prej mi upad na zem a zaslepoval jsem mu chlazení :-D (chtěl jsem opravit v záruce Rrod, třetí stejná oprava, měli vrátit prachy) a až když jsem pohrozil soudem, tak mi osobně českej ředitel microsoftu poslali novej xbox 360... právě ten co mám... takže od tý doby hraju jen flashlý hry s klidným svědomím ;-)

Odesláno
No a jede ti to nebo pada??

kamaráde, rád bych ti to řekl, ale můj flasher (zde dobře známý) mi řekl, že mu mohu zaslat xbox a že mi ho flashne... podle sledování český pošty je balík od 17. 10. na poště a ještě si ho nevyzvedl... takže až ho budu mít, budeš první, kdo se to dozví ;-) jen jsem se chtěl zeptat... mám mechaniku s jiným připojením než mám v pc (v pc je sata) koupil bych si jinou mechaniku, ale přemýšlel jsem, že bych na tu starou si mohl pořídit redukci... jenom nevím, zda to bude fungovat dobře... a hlavně jde o cenu, kdybych si měl stovku přidat a mít tu mechaniku lite on, tak je asi jasný, že si jí pořídim radši jak redukci ;-)

Odesláno
to jsem si precetl a nic kontretniho tam neni. Jeden pise ze mu to nedela druhej jen pri instalaci disku 2 apod a v dalsi pulce se probira neco jineho. To neni pro me uspokojiva odpoved.

Ostatní to zkouší a zkazí i DVD . Ty přijdeš k hotové odpovědi a ještě se ti nelíbí , že je pro tebe neuspokojivá ? Když chceš mít jistotu , že nebudeš kazit DVD , tak jsem ti napsal , že se doporučila vypalovačka , ke které bude FW přímo dělaný na hry XGD3 . Co chceš ještě víc ?

Odesláno

my jsme se tady už dopracovali víceméně jisté konfigurace xboxu a mechaniky na vypálení, aby to šlapalo...

1) Xbox by měl být ve verzi jasper

2) mechanika by měla být schopna vypalovat rychlostí 2.4 (nové mechaniky to umí sice rychleji, ale u xbox her je potřeba pomalejší rychlost)

3) vypaluj podle posledního doporučení v nejnovější verzi IMGburnu, v nastavení ve složce write zadat u layerbreak ´´calculate optimal´´ , nastavit rychlost 2.4x, pustit vypalování, vyskočí error a u erroru kliknout na ´´write until end of disc (truncate)´´

4) nejprve je potřeba zprovoznit disk 1 - vložit disk a ihned vypnout xbox, zapnout xbox a nainstalovat disk 1, restartovat xbox, hrát... disk dva udělej stejným způsobem

snad jsem tě uspokojil a jestli ne, tak už si fakt jdi stěžovat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu