Djay512 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Čau chtěl jsem se zeptat jestli jde když sem si vypálil např Skate 3 na Dvd Dl a chci ho přepálit kamarádovy ale nechce se mi to stahovat jde to nějak přepálit na Druhé Dvd Dl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokoun Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 ano, jestli tě chápu, tak máš DVD DL-na tom hru, a chces to mít i na 2 DvD DL? no tak obsah DVD se hrou zkopíruj do pc, poté vlož prázdné DVD DL, a na to tu hru vypal... kdyby si to myslel jinak tak napis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 No prostě mám Dirt 3 =DVD+R DL a kámoš ji chce taky tak potřebuju to přepálit na druhý dvd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Otevřeš ImgBurn dáš create image file from disc, tím se ti na vybraném místě vytvoří iso, projedeš ho v abgx aby se ti vytvořil soubor .dvd a pak to palneš na nové dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Djay512
Čau chtěl jsem se zeptat jestli jde když sem si vypálil např Skate 3 na Dvd Dl a chci ho přepálit kamarádovy ale nechce se mi to stahovat jde to nějak přepálit na Druhé Dvd Dl ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.