Djay512 Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Čau chtěl jsem se zeptat jestli jde když sem si vypálil např Skate 3 na Dvd Dl a chci ho přepálit kamarádovy ale nechce se mi to stahovat jde to nějak přepálit na Druhé Dvd Dl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pokoun Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 ano, jestli tě chápu, tak máš DVD DL-na tom hru, a chces to mít i na 2 DvD DL? no tak obsah DVD se hrou zkopíruj do pc, poté vlož prázdné DVD DL, a na to tu hru vypal... kdyby si to myslel jinak tak napis.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Djay512 Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 No prostě mám Dirt 3 =DVD+R DL a kámoš ji chce taky tak potřebuju to přepálit na druhý dvd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dupenka Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Otevřeš ImgBurn dáš create image file from disc, tím se ti na vybraném místě vytvoří iso, projedeš ho v abgx aby se ti vytvořil soubor .dvd a pak to palneš na nové dvd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Djay512 Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Díky moc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Djay512
Čau chtěl jsem se zeptat jestli jde když sem si vypálil např Skate 3 na Dvd Dl a chci ho přepálit kamarádovy ale nechce se mi to stahovat jde to nějak přepálit na Druhé Dvd Dl ?
4 answers to this question
Recommended Posts