Jump to content
  • 0

Problem s XDG3 Hrou

GloryFry

Question

Zdravím dvnes jsem si stáhl Dark souls z tehle stranek http://www.rapidspool.info/viewtopic.php?f=303&t=87564 hned ten první odkaz . POte jsem udělal vše podle návodu na vypaleni

http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html

Jakmile vlozim hru a pustim ji tak mi skoci loading a na nem se to zasekne . Tak se chci zeptat jesli jsem neudelal chybu treba v tom ze jsem v img burnu tam nechal ta cisla Layer Break 1913760 a neprepsal to na ten nový co je u XDG3 her tech 2133520 ? Diky za odpoved

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Neviem, ci som tupy ja, alebo niekto iny. Sam si na to upozornil v prvom prispevku, tak pre istotu z navodu:

"Na rozdiel od beznych diskov, ktore ste doteraz vypalovali pre Xbox 360 a ste boli nauceni na presne danu hodnotu prechodu na druhu vrstvu (Layer Break), v tomto pripade je hodnota ina, lebo aj kapacita/objem je iny. Preto treba skontrolovat este PRED napalovanim aj prilozeny ".dvd" subor, ci sa tam nachadza NOVA hotnota, t.j. 2133520"

• 0

Ahoj všem,

mám obdobný problém ale s hrou Gears of War 3. Hru jsem úspěšně stáhl a pokusil se ji vypálit. Postupoval jsem přesně podle výše uvedeného návodu. V přidruženém .dvd souboru jsm měl zadanou hodnotu 2133520. Vypálení proběhlo úspěšně, žádná chyba. Ještě jsem to ověřil na PC a tam to taky vypadalo dobře, video mi přehrály sekvence, že DVD se má spouštět v xboxu, prostě vypadalo normálně jako každé jiné funkční DVD. Poté jsem ho vložil do mechaniky v xboxu ale vůbec se mi DVD nenačetlo, po stlačení A zčernala na 3s obrazovka a skočilo to do základního menu. Poté jsem to zkusil vypálit ještě jednou, ale s 1913760. Výsledek byl však úplně stejný. Mám flesh LT+ 2.0 a poslední DB. Co je špatně?