sejvi Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 PES 2012 ovladani: PES 2012 Free Kick Tutorial PES 2012 Feints Tutorial PES 2012 Basic Defending Tutorial PES 2012 - "New skills" tutorial / Tutorial de novos dribles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Mirosllaw: Nezalezi jak mys rychli Net. Zalezi na odezve (pingu) a stabilite pripojeni. Kdyz budes mit Net s pingy do 30ms a bez vypadku paketu, tak ti bohate staci i 1Mb rychly Internet... ;)Zkus START/SPUSTIT a napis: ping www.seznam.cz -t a uvidis jak na tom jsi... Ja mam ping kolem 8ms a to je na WiFi pripojeni hodne DOBRE: No tak to máš hodně dobré. ja mam 15 až 21 ms :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 mě to teda skáče od 10 do 14, ale jednou jsem tam měl 278...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Tak už ji mám..:) Skočil jsem do toho rovnýma nohama a bez tréninku hned na online...:) Je to celkem v pohodě. Mám to všechno na manual, tak je třeba si zvyknout dávat přesný směr a přesnou sílu kopu, ale to přijde...:) Líbí se mi to rozhodně víc než 2011. Kdo mě ještě nemáte na PSN, tak si mě přidejte, rád si zahraju- PSN majki_mayer P.S. Nezaložíme teda nějakou tu českou community? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Taky jsem pro COMMUNITY... tusim ze v PES2011 se o to staral a aktivoval SisaCZE http://proevofans.webnode.cz/news/pes-11-night-cup-7-8-2011/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Tak jo, založil jsem community- jmenuje se - cze. Heslo je taky cze ..:) Tak kdo chce občas zahrát přáteláček, ligu či turnaj, přihlaste se tam. Jestli máte i známé, kteří PES 2012 hrají, dejte jim vědět. Ať nás je co nejvíc a můžem zapařit. Zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Čau hoši. Chci se zeptat. Jakou obvykle používáte taktiku? Nějakou z těch přednastavených(pos.game,quick counter....) nebo ten standart a nastavujete si všechny údaje ručně? Já se s tím furt nějak nemůžu domluvit a hráči moc neplní to, co si nastavím...:( Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Nikdy jsem taktiku nenastavoval. Jen si urcim vyber a pozici hracu a hraji... V taktice jsem se nikdy nestoural. EDIT: Co dat DNES (23.11.11) od 21:00h TURNAJ na community CZE..? Kdo by mel cas a chut si zahrat..? Az bude vice casu, tak udelam ONLINE prihlasku a obsazeni ruznych TURNAJU. Videl by jsem to na 1x tydne si vecer zahrat TURNAJ, samozrejme zda bude zajem a bude s kym hrat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Nove VLAKNO pro domlouvani zapasu v Community Online. Pro Evolution Soccer 2012 ONLINE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAJkLSON Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Chci se zeptat, jestli se do hry dají nahrát skrze nějaký patch dresy a správné názvy ne-plně-licencovaných týmu. Na PC to jde, ale to je přeci jen něco jiného než PS3. Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo případně odkaz na nějakou stránku o tomhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 http://winningelevenblog.com/blog/wenb-uk-bles-01406-of-realeased/ asi nejlepší patch na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Může mít ten patch (nebo jakýkoliv jiný z těch co předělávají názvy týmů popřípadně přidávají bundesligu etc.) nějaké negativní účinky na hru? A co když Konami vydá nějaký update, bude to pak stále fungovat? Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.