Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer2012

mamba

Recommended Posts

Mirosllaw: Nezalezi jak mys rychli Net. Zalezi na odezve (pingu) a stabilite pripojeni. Kdyz budes mit Net s pingy do 30ms a bez vypadku paketu, tak ti bohate staci i 1Mb rychly Internet... ;)

Zkus START/SPUSTIT a napis: ping www.seznam.cz -t a uvidis jak na tom jsi...

Ja mam ping kolem 8ms a to je na WiFi pripojeni hodne DOBRE:

pingjy.png

No tak to máš hodně dobré. ja mam 15 až 21 ms :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Tak už ji mám..:) Skočil jsem do toho rovnýma nohama a bez tréninku hned na online...:)

Je to celkem v pohodě. Mám to všechno na manual, tak je třeba si zvyknout dávat přesný směr a přesnou sílu kopu, ale to přijde...:) Líbí se mi to rozhodně víc než 2011.

Kdo mě ještě nemáte na PSN, tak si mě přidejte, rád si zahraju- PSN majki_mayer

P.S. Nezaložíme teda nějakou tu českou community?

Odkaz ke komentáři

Tak jo, založil jsem community- jmenuje se - cze. Heslo je taky cze ..:)

Tak kdo chce občas zahrát přáteláček, ligu či turnaj, přihlaste se tam. Jestli máte i známé, kteří PES 2012 hrají, dejte jim vědět. Ať nás je co nejvíc a můžem zapařit.

Zatím čus

Odkaz ke komentáři

Čau hoši.

Chci se zeptat. Jakou obvykle používáte taktiku? Nějakou z těch přednastavených(pos.game,quick counter....) nebo ten standart a nastavujete si všechny údaje ručně? Já se s tím furt nějak nemůžu domluvit a hráči moc neplní to, co si nastavím...:(

Dík

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem taktiku nenastavoval. Jen si urcim vyber a pozici hracu a hraji... V taktice jsem se nikdy nestoural.

EDIT: Co dat DNES (23.11.11) od 21:00h TURNAJ na community CZE..? Kdo by mel cas a chut si zahrat..?

Az bude vice casu, tak udelam ONLINE prihlasku a obsazeni ruznych TURNAJU. Videl by jsem to na 1x tydne si vecer zahrat TURNAJ, samozrejme zda bude zajem a bude s kym hrat. ;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Chci se zeptat, jestli se do hry dají nahrát skrze nějaký patch dresy a správné názvy ne-plně-licencovaných týmu. Na PC to jde, ale to je přeci jen něco jiného než PS3. Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo případně odkaz na nějakou stránku o tomhle?

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu