Jump to content
  • 0

Něco o flashi

nabijecka

Question

Již jsem si zakoupil pár nástrojů na flashování xboxu-tj především otvírací pomůcky, prozkoumal několik návodů a rozhodl se zkusit si flashnout svůj xbox, protože dle těch návodů se to nezdá až tak složité a už z flashováním jiných konzolí mám pár zkušeností.

Zajímalo by mě akorát, zdali k tomu flashování potřebuji, kromě sata kabelu, softwaru a otvíracích pomůcek ještě něco jiného, nebo je tohle vybavení dostačující.

Další věc ještě, která by mě zajímala je ohledně dashboardu-když chci flashnout xbox, který byl flashován na konci roku 2010, tak mám první nahrát oficiální dashboard?

Jo a je pravda, že když mám v pc čipset nvidia, tak to může způsobit problémy?

Díky předem za odpovědi ;)

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Nejprve si musíš zjistit jakou máš mechaniku a podle toho koupit další věci k flashování.

Ktomu flashi nejprve bys měl flashnout původní stock firmware poté přehrát na nejnovější dash a až pak flashnout LT+ 2.0.

Já mám taky chipset nvidia win7 64bit a s flashováním jsem problém neměl, ale někteří píší opak takže v tomhle ohledu se nedá říct nic na 100%

• 0

ohledně mechaniky se ještě rozhodnu, protože mám 2 xboxy-arcade. Ještě ohledně toho dashboardu tak tam jsem to moc nepochopil, u jednoho xboxu nemám proveden žádný flash, u toho druhého je flash z prosince minulého roku, takže nestačí to jen připojit na live a nový dashboard se natáhne sám a pak to flashnout?

• 0

Ok, takže když v tom jednom není flash, tak to normálně oficiálně ten nový db dám nahrát, u toho druhého tedy předpokládám, že místo souboru/složky s flashem "lt" stáhnu nějaký origo fw a po nainstalování fw, dám jak v prvním případě update db a až pak teda flashnutí, je to tak ? Díky moc za rady ;)