Jump to content

Můj PC

RWTF

Recommended Posts

tak když z toho musíš nutně mít vesmírnou stanici a nestačí ti to celkově tak ano, chtělo by to začít od znova protože do tý desky co máš ty nic moc už cpát nemůžeš

jinak za 1500 si můžem plácnout za 4850 kdybys chtěl, konkretne tahle http://www.monitor.cz/r485zl-512h-gigabyte-porovnani-cen.html, neni to základní chladič.

• 2 weeks later...

Vyměnil bych celé pc,protože nemá cenu to upgradovat.

Doporučuji processor od Intelu (nejlépe i3,i5,i7/nedoporučuji AMD x4..pokavaď to není nataktovaná BE,jinak většina x4 jsou horší než Intel 2 Duo)Zakl.deska 4gb RAM (minimalně),OP 7čky,zdroj(předpokládám že nemáte nějakej novej,značkovej zdroj s výkonem aspoň 500W)

A pak bych až řešil grafiku...

pokud by jsi uvazoval o jeho grafice mam tu vcelku stejnou navic tkz bych ti ji mohl také nechat je skoro nová bylo to moje zachrana v dobe kdy jsem mel svoji v reklamaci asi najdu i ucet v czc byla kupovana jeste tenhle rok ( v dobe kdy zacla apb:reloaded closed beta tzn ma zaruku a pouzivana byla mesic)

Doporučuji processor od Intelu (nejlépe i3,i5,i7/nedoporučuji AMD x4..pokavaď to není nataktovaná BE,jinak většina x4 jsou horší než Intel 2 Duo)

muzu se zeptat kde jsi prisel na tudle blbost? ..

jakmile aplikace umi tezit i z vice jader .. tak se x4 nema problem udrzet (ne-li bejt vykonem krok nad C2D)... kdyz uz tak jsou x4 nekde na urovni i3 ...

jediny procesory se kteryma muze mit problem x4 (z rad C2D) je E8x00 ... se kteryma mivaji casto problemy i i3 ..

muzu se zeptat kde jsi prisel na tudle blbost? ..

jakmile aplikace umi tezit i z vice jader .. tak se x4 nema problem udrzet (ne-li bejt vykonem krok nad C2D)... kdyz uz tak jsou x4 nekde na urovni i3 ...

jediny procesory se kteryma muze mit problem x4 (z rad C2D) je E8x00 ... se kteryma mivaji casto problemy i i3 ..

Psal jsem většina.A tady se mluví o hrách,ne o aplikacích.

Ještě jsem nikdy nevyužil 4 jádra u svého AMD x4 970 BE....