Jindrous Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 ono to přibude když zrovna se RGH ted objevil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak jsem upravil prispevek #48 kde je tedy i RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tak zalozeno http://console-forum.net/tema/132035-jtag-freeboot-rgh?p=1173703#post1173703 Je to jen nastrel, tak pripominky vitam. Napsal jsem aby romik toto zaradil mezi dulezita temata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 to je sice hezky, ale na spatnym miste. tohle nic neresi - dat to do sekce kde je 6200+ temat a zapadne to mezi hovadiny ? to musi jit vejs, treba udelat do "Xbox 360 Hlavní diskuze" sekci JTAG/RGH + podsekce info - software - hardware a otazky . tady to asi moc lidem nedochazi, ale RGH je docela zasadni vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Podle mne je to moc rozházené - škoda že nám to nechtějí udělat jako samostatnou sekci . Teď když začne přibývat více lidí s RGH , tak by to bylo potřeba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 nevím podle mě už to mělo být založeno, toto je docela trapný o to úplně doslova několik dní/týdnů prosit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 nu chlapci, musite holt zalobovat na vedeni, takhle se o tom bavit je sice hezky ale efekt zadnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tak kdyz se tu ptam kam to dat a jak to rozdelit tak se nikdo neozve a kdyz to zalozim tak se to nikomu nezda :-( co teda vlastne chcete!!!!!!!!!! Psal jsem ze to bude zarazeno mezi dulezita temata to snad kazdymu staci, aby vedel kde to je a uz se pak odkazem odpichne kam bude potrebovat neeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Jsem jim uz psal, ale asi jedinej. Budete je muset hold nejak presvedcit. Na mou prosbu nezabrali :-( a nebo aby zalozili anketu a podle ohlasu at se zaridej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Pro Admina je to asi moc práce, vytvořit sekci a pár podsekcí. Anketu těžko založí. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Tak Romik to hodil mezi dulezite. Tam to aspon neupadne v zapomeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 nevím podle mě už to mělo být založeno, toto je docela trapný o to úplně doslova několik dní/týdnů prosit... Je to docela vtipne... Porad pisete maximalne sem do tohoto topicu - to ale neni zadna prosba nic. Pokud neco opravdu chcete, napiste nam modum PM - tedy oficialni cestou. Nedosla ani jedna PM... Takze pro to asi zase az tolik nedelate :) Jestli chodi PM jinym modum a ti s tim nic nedelaji, to nevim :) Kazdopadne sekce muze zakladat pochopitelne pouze Rix. Dale mi prijde zvlastni, ze ackoliv jsme se domluvili, ze ten topic dame mezi dulezite, tak tu pisete, ze zapadne - v tom nevidim logiku. Pokud zapadne, tak maximalne mezi dulezitymi, kde je ostatne vic inzeratu na nabidku flashu, nez uzitecnych tutorialu... Ravendhi: Ty koukam umis jen nadavat adminovi a pritom sam nejsi schopny vubec nic udelat. Co jsi pro tu sekci udelal? Vubec nic. Jen tu porad brecis a nadavas, jak potrefena husa. Proc jsi nenapsal nejakemu modovi, jak jsem tu radil... Holt tohle je typicky obraz ceske spolecnosti - kazdy doma breci a nadava na vladu a na spoustu dalsich veci, ale pritom sam nic neudela a cela jeho iniciativa zusta pouze u tech "domacich nadavek"... Jedinej, kdo pro to neco udelal je Anubis1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ted jsem si taky vsimnul ze si to hlasovani muzem nahodit. Ta funkce tu je v Nastroje temat/pridat hlasovani. Otazka je jestli by to pak podle zajmu nahodil Rix. A nebo to nechat tak jak to je ted. Stejne se v tech tematech zatim nic nedeje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 jak uz jsem odepsal uzivateli "toro": JTAG sekce by uz byla davno zalozena, kdyby v sekci tutorialy nebyl 1-2 tutorialy o JTAGu, ale vice... Oni se sekce vetsinou zakladaji, az kdyz je do nich co dat. Pokud tu bude 10 tutorialu o JTAGu a dalsi budou pribyvat, pak nebude mit nikdo se zalozenim teto sekce problem. Je ale blbost, aby se ta sekce zalozila a byla mrtva a nic se v ni nedelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Prave ze se mrska vse do jednoho a mele pate prez devate. Proto jsem to chtel trochu zprehlednit. Tak aspon zatim takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.