Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Juiced Eliminator

Neo....

Recommended Posts

Jesli ti to připadá lepší než na PC tak si to asi zahraju pač na PC mě to moc bavilo... I když sem tam pár milionů prohrál v Pink Slip

no, asi takhle, je to stejne nudne jako NFS Carbon, nedivil bych se, kdyby to byly jen jine textury, opravdu skoro stejne, po narazu se ti vzdy vse nici v pravidelnem poradi a napr. neon vzdy blika uplne stejne - kdyz si ho znicis, vse je opravdu nechutne naskriptovane a pripomina mi to nejakou Java hru - to same u NFS na PSP, vydelas si vzdy tolik penez, ze ti to vzdy staci na jednu soucastku.. takze te to vodi za nos a vlastne by jsi tezko udelal neco jineho, tudiz ackoliv to vypada ze mas diky tuningu na vyber, neni to pravda, at to hraje kdokoliv, kazdej prakticky musi kupovat to stejne... navic je to az nehorazna arkada, nitro je nehorazne ubohe.. no s verzema na PC se to neda srovnavat, kde je hratelnost.. :P opravdu nechapu jak to, ale Burnout je 10000x lepsi proste celkove.. rizeni, zabava.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, asi takhle, je to stejne nudne jako NFS Carbon, nedivil bych se, kdyby to byly jen jine textury, opravdu skoro stejne, po narazu se ti vzdy vse nici v pravidelnem poradi a napr. neon vzdy blika uplne stejne - kdyz si ho znicis, vse je opravdu nechutne naskriptovane a pripomina mi to nejakou Java hru - to same u NFS na PSP, vydelas si vzdy tolik penez, ze ti to vzdy staci na jednu soucastku.. takze te to vodi za nos a vlastne by jsi tezko udelal neco jineho, tudiz ackoliv to vypada ze mas diky tuningu na vyber, neni to pravda, at to hraje kdokoliv, kazdej prakticky musi kupovat to stejne... navic je to az nehorazna arkada, nitro je nehorazne ubohe.. no s verzema na PC se to neda srovnavat, kde je hratelnost.. :P opravdu nechapu jak to, ale Burnout je 10000x lepsi proste celkove.. rizeni, zabava.. :)

dobře tak na to asi kašlu... jenom nepamatuješ si jaký auta tam byly oproti PC navíc?

Odkaz ke komentáři

ovšem s tim ničením je to na pc uplně stejný

Odkaz ke komentáři

ovšem s tim ničením je to na pc uplně stejný

aha, ja tu hru mam (mozne nekde jeste na DVD), ale nikdy jsem ji nehral, ponevadz moje PC by na to uz asi nestacilo a ja uz hry na PC nejak jakoze nehraju, staci mi PSP ;) takze nevim.. ale na PSP je to opravdu strasne a zatim me zklamaly i vsechny NFS, nastesti konverze z PSX NFS High Stakes je OK ;) akorat zase celkem orezana oproti PC verzi, chybi tam obouravani/opravy/poradna kariera.. ;) ale je to porad lepsi nez to co vyslo na PSP (ty NFS)

Odkaz ke komentáři

No není to tak hrozny kdyz vezmeš v uvahu ze muzes sazet na soupeře proti kterym jezdis nebo vydelavat money v zavodech ktery ani nejedes je to celkem zpestření.Za sebe určitě lepší než Carbon,ale jestli chces tunit káry,tak nejlepší Midnight Club dub edition

Ne mě nejde ani tak o tuning, ale na PC se mi v Juiced líbilo právě to sázení a hlavně pink slip. Výběr aut byl bomba a na PSP je prej ještě lepší

Odkaz ke komentáři

juiced je nejlepší závodní hra co jsem kdy hrál...líbí se mi to že to je realnější než nfs...super pařba...na psp je trochu ovladatelnější než na PC...třeba s2000 na compu se nadá vůbec ovládat...a na psp celkem v poho:) juiced je super! a těším se na juiced 2!!

Odkaz ke komentáři

juiced je nejlepší závodní hra co jsem kdy hrál...líbí se mi to že to je realnější než nfs...super pařba...na psp je trochu ovladatelnější než na PC...třeba s2000 na compu se nadá vůbec ovládat...a na psp celkem v poho:) juiced je super! a těším se na juiced 2!!

Kámo, tak to je zoufalý, když juiced je nej závodní hra, co jsi hrál, reálnější :lol: :lol: :lol: tak to si pak zkus GT2,4, PGR na kompu anebo takovou tu hardcore závodní hru jenom na komp, nevim, jak se to jmenuje, snad nějakej project něco.. I když proti gustu žádnej dišputát.

Každopádně Juiced je pěkná s*ačka. Na PS2 to byl shit, na psp je to shit, teď jsem hrál na X360 to hot import nights, nebo jak se ten paskvil jmenuje, a to byl pro změnu taky pěknej shit.

Asi jako první NFS : Underground, jenom s lepší grafikou a pohledem zpoza volantu. Hrozný. Stupidní menu, kde se musíš pět minut zmateně proklikávat, než se vůbec dostaneš k závodu, neskutečně dementní fyzika. Skriptovaný "detaily", během čtyř kol stejný "náhodný efekty" na stejným místě. To mě asi mělo uchvátit. Juiced nezklamal.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu