Neo.... Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Ahoj všichni hrál ste někdo Juiced Eliminator??? Je to stejně dobrý jako Juiced na počítač? Myslíte si, že má smysl to shánět???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 mě to nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 počkej radši na Juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 no stejně dobrý...mě to teda na pc dost zklamalo a moc nebavilo ale překvapivě mě to na psp bavilo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 nic moc.. celkem odflaknuty, si radsi zahraj burnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 počkej radši na Juiced 2 No já nevím koukal jsem na to Juiced 2 a na PSP se mi to moc nelíbí, ale na PC to bude bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 no stejně dobrý...mě to teda na pc dost zklamalo a moc nebavilo ale překvapivě mě to na psp bavilo víc Jesli ti to připadá lepší než na PC tak si to asi zahraju pač na PC mě to moc bavilo... I když sem tam pár milionů prohrál v Pink Slip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 A nevíte kolik MB to má? Já to našel od 200 do 800... Doufám, že to bude těch 800 aby to byla dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Jesli ti to připadá lepší než na PC tak si to asi zahraju pač na PC mě to moc bavilo... I když sem tam pár milionů prohrál v Pink Slip no, asi takhle, je to stejne nudne jako NFS Carbon, nedivil bych se, kdyby to byly jen jine textury, opravdu skoro stejne, po narazu se ti vzdy vse nici v pravidelnem poradi a napr. neon vzdy blika uplne stejne - kdyz si ho znicis, vse je opravdu nechutne naskriptovane a pripomina mi to nejakou Java hru - to same u NFS na PSP, vydelas si vzdy tolik penez, ze ti to vzdy staci na jednu soucastku.. takze te to vodi za nos a vlastne by jsi tezko udelal neco jineho, tudiz ackoliv to vypada ze mas diky tuningu na vyber, neni to pravda, at to hraje kdokoliv, kazdej prakticky musi kupovat to stejne... navic je to az nehorazna arkada, nitro je nehorazne ubohe.. no s verzema na PC se to neda srovnavat, kde je hratelnost.. :P opravdu nechapu jak to, ale Burnout je 10000x lepsi proste celkove.. rizeni, zabava.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 A nevíte kolik MB to má? Já to našel od 200 do 800... Doufám, že to bude těch 800 aby to byla dobrá hrajá měl nějak 300mb a chyběli tam možná videa,ani nevim jestli tam nějaký jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 no, asi takhle, je to stejne nudne jako NFS Carbon, nedivil bych se, kdyby to byly jen jine textury, opravdu skoro stejne, po narazu se ti vzdy vse nici v pravidelnem poradi a napr. neon vzdy blika uplne stejne - kdyz si ho znicis, vse je opravdu nechutne naskriptovane a pripomina mi to nejakou Java hru - to same u NFS na PSP, vydelas si vzdy tolik penez, ze ti to vzdy staci na jednu soucastku.. takze te to vodi za nos a vlastne by jsi tezko udelal neco jineho, tudiz ackoliv to vypada ze mas diky tuningu na vyber, neni to pravda, at to hraje kdokoliv, kazdej prakticky musi kupovat to stejne... navic je to az nehorazna arkada, nitro je nehorazne ubohe.. no s verzema na PC se to neda srovnavat, kde je hratelnost.. :P opravdu nechapu jak to, ale Burnout je 10000x lepsi proste celkove.. rizeni, zabava.. :) dobře tak na to asi kašlu... jenom nepamatuješ si jaký auta tam byly oproti PC navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 no, asi takhle, je to stejne nudne jako NFS Carbon, nedivil bych se, kdyby to byly jen jine textury, opravdu skoro stejne, po narazu se ti vzdy vse nici v pravidelnem poradi a napr. neon vzdy blika uplne stejne - kdyz si ho znicis, vse je opravdu nechutne naskriptovane a pripomina mi to nejakou Java hru - to same u NFS na PSP, vydelas si vzdy tolik penez, ze ti to vzdy staci na jednu soucastku.. takze te to vodi za nos a vlastne by jsi tezko udelal neco jineho, tudiz ackoliv to vypada ze mas diky tuningu na vyber, neni to pravda, at to hraje kdokoliv, kazdej prakticky musi kupovat to stejne... navic je to az nehorazna arkada, nitro je nehorazne ubohe.. no s verzema na PC se to neda srovnavat, kde je hratelnost.. :P opravdu nechapu jak to, ale Burnout je 10000x lepsi proste celkove.. rizeni, zabava.. :) ovšem s tim ničením je to na pc uplně stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 ovšem s tim ničením je to na pc uplně stejný aha, ja tu hru mam (mozne nekde jeste na DVD), ale nikdy jsem ji nehral, ponevadz moje PC by na to uz asi nestacilo a ja uz hry na PC nejak jakoze nehraju, staci mi PSP ;) takze nevim.. ale na PSP je to opravdu strasne a zatim me zklamaly i vsechny NFS, nastesti konverze z PSX NFS High Stakes je OK ;) akorat zase celkem orezana oproti PC verzi, chybi tam obouravani/opravy/poradna kariera.. ;) ale je to porad lepsi nez to co vyslo na PSP (ty NFS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 No není to tak hrozny kdyz vezmeš v uvahu ze muzes sazet na soupeře proti kterym jezdis nebo vydelavat money v zavodech ktery ani nejedes je to celkem zpestření.Za sebe určitě lepší než Carbon,ale jestli chces tunit káry,tak nejlepší Midnight Club dub edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 No není to tak hrozny kdyz vezmeš v uvahu ze muzes sazet na soupeře proti kterym jezdis nebo vydelavat money v zavodech ktery ani nejedes je to celkem zpestření.Za sebe určitě lepší než Carbon,ale jestli chces tunit káry,tak nejlepší Midnight Club dub edition Ne mě nejde ani tak o tuning, ale na PC se mi v Juiced líbilo právě to sázení a hlavně pink slip. Výběr aut byl bomba a na PSP je prej ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 na psp je to super hra podle me lepsi nez vsechny NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Vsechno to tam je v tom je ta hra ojedinela a dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 juiced je nejlepší závodní hra co jsem kdy hrál...líbí se mi to že to je realnější než nfs...super pařba...na psp je trochu ovladatelnější než na PC...třeba s2000 na compu se nadá vůbec ovládat...a na psp celkem v poho:) juiced je super! a těším se na juiced 2!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 juiced je nejlepší závodní hra co jsem kdy hrál...líbí se mi to že to je realnější než nfs...super pařba...na psp je trochu ovladatelnější než na PC...třeba s2000 na compu se nadá vůbec ovládat...a na psp celkem v poho:) juiced je super! a těším se na juiced 2!! Kámo, tak to je zoufalý, když juiced je nej závodní hra, co jsi hrál, reálnější :lol: :lol: :lol: tak to si pak zkus GT2,4, PGR na kompu anebo takovou tu hardcore závodní hru jenom na komp, nevim, jak se to jmenuje, snad nějakej project něco.. I když proti gustu žádnej dišputát. Každopádně Juiced je pěkná s*ačka. Na PS2 to byl shit, na psp je to shit, teď jsem hrál na X360 to hot import nights, nebo jak se ten paskvil jmenuje, a to byl pro změnu taky pěknej shit. Asi jako první NFS : Underground, jenom s lepší grafikou a pohledem zpoza volantu. Hrozný. Stupidní menu, kde se musíš pět minut zmateně proklikávat, než se vůbec dostaneš k závodu, neskutečně dementní fyzika. Skriptovaný "detaily", během čtyř kol stejný "náhodný efekty" na stejným místě. To mě asi mělo uchvátit. Juiced nezklamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 já mam taky juiced na xbox a´byla to stejná blbost jako na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.