Marchelino Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Hoj lidi mam takovej problemek prave sem downgradnul moje psp slim pomoci pandora ms a baterie s fat psp ale moje slim baterie nejde newim proc pandora batery sem sem z ni nepokousel udelat jediny co sem s ni udelal je to ze sem ji dal do fat psp kdyz sem zapisoval prx M33 na pandora MS.Baterie normalne fungovala ale ted nejde je mozne ze sem ji tim odrovnal??A je nejaky zpusob jak ji opravit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 ja se spis divim, ze ti sla ve fatu, ja to zkousel a me se teda fat ani nezapnul.. EDIT: a zkousel jsi ji nabit? :D a co zapnout PSP z napajeni ze site a pak ji tam strcit.. BTW lidi nevite proc se sliamacka baaterie oddela kdyz se zkousi prepsat eeprom? vzdy bud ma neprepsatelnout ROM, pak ji nemuze nic odrovnat prtze nejde prepsat anebo ma prepsatelnou, ale to co se tam zapise a co plati pro fat neplati pro slim, tudiz by se muselo zapsat neco jineho, tudiz jiny zpusob ukladani do eeprom? a co kdyz slima napojit na AC, spustit, dat *rozbitou* baterii do slima a vypojit z AC, bezi? Jestli ano, tak se jen nejak odrovnala eeprom a urco to jde vratit :) prtze eeprom se pouziva jen pro start PSP, pak uz se z baterie bere jen energie.. zkousel to nekdo? stalo se to nekomu? THX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchelino Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 ja se spis divim, ze ti sla ve fatu, ja to zkousel a me se teda fat ani nezapnul..EDIT: a zkousel jsi ji nabit? :D a co zapnout PSP z napajeni ze site a pak ji tam strcit.. BTW lidi nevite proc se sliamacka baaterie oddela kdyz se zkousi prepsat eeprom? vzdy bud ma neprepsatelnout ROM, pak ji nemuze nic odrovnat prtze nejde prepsat anebo ma prepsatelnou, ale to co se tam zapise a co plati pro fat neplati pro slim, tudiz by se muselo zapsat neco jineho, tudiz jiny zpusob ukladani do eeprom? a co kdyz slima napojit na AC, spustit, dat *rozbitou* baterii do slima a vypojit z AC, bezi? Jestli ano, tak se jen nejak odrovnala eeprom a urco to jde vratit :) prtze eeprom se pouziva jen pro start PSP, pak uz se z baterie bere jen energie.. zkousel to nekdo? stalo se to nekomu? THX Na nic s toho co si psal nereaguje uz sem to zkousel :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Na nic s toho co si psal nereaguje uz sem to zkousel :-( a kdyz das baterii z fat do slim, tak to jde? .. tak to vypada ze tva baterie je opravdu KO, ale nevim cim by to mohlo byt.. jak jsi myslel ty prx M33 ?! navic pokud jsi z ni nedelal pandoru, tak ji nic odrovnat nemohlo.. nic do eeprom nepristupovalo.. nechapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchelino Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 a kdyz das baterii z fat do slim, tak to jde?.. tak to vypada ze tva baterie je opravdu KO, ale nevim cim by to mohlo byt.. jak jsi myslel ty prx M33 ?! navic pokud jsi z ni nedelal pandoru, tak ji nic odrovnat nemohlo.. nic do eeprom nepristupovalo.. nechapu jj de pspckem to neni je to v baterce taky sem zkousel.. no to taky nechapu s temi prx sem myslel to jak mas v raru 3.60 M33 ten program pandora_slim ten zapisuje na psp fat prx fw. 3.40 a 3.50 na kartu,takze vazne newim asi zkusim reklamacku :-D newite jesi je i slim baterie samostatne na prodej za rozumny penize?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 uz zde psal marsson ze mu baterie z niceho nic odesla.. treba je to stejny pripad.. http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=12495 hod ji na reklamacku, daji ti na 99% novou.. pokud tam neni fyzicke poskozeni, zkus jim ji dat bez PSP,.. pripadne v PSP prehraj FW na ofiko, pak si ho zase prehrajes zpet az to prijde z reklamacky.. sehnat se jeste neda, rozhodne se neda sehnat dobre, je to nedostatkove zbozi a cena minimalne 600Kc, tudiz ji hod na reklamaci, tim nic nezkazis.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchelino Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 uz zde psal marsson ze mu baterie z niceho nic odesla.. treba je to stejny pripad..http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=12495 hod ji na reklamacku, daji ti na 99% novou.. pokud tam neni fyzicke poskozeni, zkus jim ji dat bez PSP,.. pripadne v PSP prehraj FW na ofiko, pak si ho zase prehrajes zpet az to prijde z reklamacky.. sehnat se jeste neda, rozhodne se neda sehnat dobre, je to nedostatkove zbozi a cena minimalne 600Kc, tudiz ji hod na reklamaci, tim nic nezkazis.. jj a myslis ze kdyz jim proste reknu ze je to baterkou a ze jina tam jde tak po me budou chtit presto vsechno i psp?jeste sem zadny nereklamoval a vazne by se mi to nechtelo delat znovu+nemel bych na cem parit na intru :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 jj a myslis ze kdyz jim proste reknu ze je to baterkou a ze jina tam jde tak po me budou chtit presto vsechno i psp?jeste sem zadny nereklamoval a vazne by se mi to nechtelo delat znovu+nemel bych na cem parit na intru :-) no myslim ze jim to budes muset dat cele, protoze to patri k tomu a na zarucaku neni napsana cela baterie, mas tam napsanou jen uctenku a ze jsi kupoval PSP.. tudiz asi jen baterii by ti nevzali (u mobilu ano, ale tady ne) tak jim to budes muset dat cele, nedivil bych se, kdyby ti dali cele nove PSP/prachy .. a bude to trvat dele, oni to poslou do SONY.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators romeno Posted September 30, 2007 Moderators Report Share Posted September 30, 2007 Hele to se mi stalo taky , nech to v psp tu baterku tak hodku a pul normalne jen tak... Potom psp normalne pripoj na adapter a melo by se to zacit nabijet :D asi se potrebuje regenerovat nebo co :D kazdopadne ja to tak udelal a ide to. Hlavne potom co se zacne nabijet psp hned nezapinej , nech to chvili jen tak nabijet aspon pul hodky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchelino Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 Hele to se mi stalo taky , nech to v psp tu baterku tak hodku a pul normalne jen tak... Potom psp normalne pripoj na adapter a melo by se to zacit nabijet :D asi se potrebuje regenerovat nebo co :D kazdopadne ja to tak udelal a ide to.Hlavne potom co se zacne nabijet psp hned nezapinej , nech to chvili jen tak nabijet aspon pul hodky Hej normalne fakt :-D tak to je luxus spad mi kamen ze srdce :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts