Tomas Kurfurst Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2011 Bielo keramické Playstation 3 už v Novembri Na Európsky a Austrálsky trh príde nové biele keramické Playstation 3. Ak ešte nieste majiteľom Playstation 3, tak stým ešte počkajte do novembra, vtedy je totiž naplánované vypustenie konzoly na trh. Tá už je v japonsku na trhu viac ako rok. Predpokladaná cena je cca 300 Eur. Tak buďte iný ako ostatný a počkajte si na biele Playstation 3. Zdroj: GameZoom.cz Citovat
Booza Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2011 Tak to je dost pěkný, akorát škoda u toho ovladače že jsou ty analogy a tlačítka v černé barvě :( Citovat
Misi Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2011 Wow... Tak ta bílá verze vypadá fakt moc pěkně :) Ten ovladač se mi také líbí (mám v plánu bílý koupit), ale Booza máš pravdu, že v bílé by tlačítka a analogy mohly být lepší:) Každopádně to ps3 vypadá skvěle! Citovat
Tomas Kurfurst Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 Jinak bílá guma/pryž je nepraktická. Časem se obarví i pokud zrovna při hraní nejíte tlačenku. Černá je v tomto případě dobré řešení. Bílá by byla hezká ale to už by analogové páčky musely být z obyčejného plastu. Nevím jak vy ale mě by to klouzalo. Při stresových situacích se mi potí ruce. Citovat
Panther Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2011 Ta uz tady mela byt kdyz jsem si PS3 kupoval no nic tak skoda takova nadhera ! :( Citovat
joseef Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2011 moc hezká verze , ale černá u mě stejně vede :) ikdyž bílá by byla možná praktičtější co se týče prachu , na černý je dost vidět :-/ Citovat
Sunfig Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2011 hezká, začínám už uvažovat :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.