Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Volant Thrustmaster T500 RS


Tomas Kurfurst

Recommended Posts

Exkluzivní volant s pedály pro fanoušky Gran Turismo 5 s oficiální licencí této hry, špičkové kovové provedení, 30 cm volant s rotací až 1080 stupňů, 3 pedály, nastavitelný odpor brzdového pedálu, výkonný Force Feedback, přesné a odolné bezkontaktní snímání pohybu.

Volant s pedály Thrustmaster T500 RS je top modelem v produktovém portfoliu společnosti. Oficiální licence pro hru Gran Turismo 5 napovídá komu je volant určen. Především jsou to fandové této vyjímečné závodní hry pro PlayStation 3, kterým nabídne exkluzivní provedení, extrémní přesnost a neobvyklý rozsah ovládání.

Velmi vysoká přesnost snímání pohybu je zajištěna technologií bezkontaktních magnetických senzorů H.E.A.R.T HallEffect AccuRate. Bezkontaktní snímání je nejen přesné, ale má také vysokou životnost, hned tak se neopotřebí. A dlouhou životnost poskytuje také kvalitní kovové provedení. Volat o průměru 30 centimetrů nabízí skvělý požitek z jízdy také díky velmi vysokému rozsahu rotace až 1080 stupňů (tři plné otáčky).

Volant je vybaven autentickou sekvenční řadicí pákou a velmi výkonným a realistickým Force Feedbackem. Trojice pedálů je také v kovovém provedení s dostatečně vysokou hmotností více než 7 kg pro zajištění dokonalé stability. Pedály umožňují také volbu mezi stylem užívání, F1 nebo GT. Brzdový pedál je vybaven zesíleným a nastavitelným odporem pro maximální realističnost pocitu z jízdy.

Zdroj: CZC.cz

post-58519-14687158164507_thumb.jpg

Zdroj: Thrustmaster.com

Máte s tímto volantem zkušenosti? Slyšel jsem, že je na trhu volant, který má při hře odpor v zatáčkách. Je to případ tohoto modelu? Jelikož má v sobě 65 W motor, tak by mohl být. Líbí se mi také váha pedálů 7 kg a možnost klasických GT, nebo obrácením na F1. Odkaz zde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu