Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Zdravím,nevlastní někdo tuto sběratelskou edici Tekkena,zajímalo by mě jak velká je ta mikina co je k tomu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj, soused si tu edici kupoval a mikina v ní byla tuším L nebo M. On se do ní nevlezl a v mikině chodí jeho mladá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj, soused si tu edici kupoval a mikina v ní byla tuším L nebo M. On se do ní nevlezl a v mikině chodí jeho mladá :) To jsem si myslel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Zdravím,nevlastní někdo tuto sběratelskou edici Tekkena,zajímalo by mě jak velká je ta mikina co je k tomu :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.