petrla Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Mám takový problém s kilzone ..doufám že si s tím někdo bude vědět rady: chci ho hrát po netu tak sem si stáhl aktualizaci ...ale v xbm nejde spustit (nevím jak ji nainstalovat-ale v kilzone mám v1,2) když dám share game-->a nějakou s těxch 3 možností tak to napíše 80110703 skoušel jsem tu chybu hledat ale nikde na netu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 najed do downloads , mej vyplou wifinu a dej kolecko a potvrd to a uz se to nainstaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 problém je žen update mám nainstalovaný aspon to píše has been instale (byl nainstalován) spíš mám problém s touch chybou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Jedna věc, Tekken nejde hrát přes infrastructure, můžeš si jen stáhnout tkz "ghosty" ( postavu která hraje přesně jako živý hráč který ji uploadnul ) a upload svého ghosta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres19 Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 stahnul jsem ti TDU a kdyz chci hrat on-line tak me to nenajde ten server nevite nekdo co stim?? ta stejna chyba je i mu NFS MW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenklino Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Myschoo zdravim. MLB 07, MADDEN NFL 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smash Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Nevíte, proč mi nejde nhl 07, když si chci s někym zahrát, načte se hra, jede tam video, píše to že čeká na soupeře a pak mi to napíše error že jsem se nemohl na pojit na soupeře. Pls help :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 problém je žen update mám nainstalovaný aspon to píše has been instale (byl nainstalován)spíš mám problém s touch chybou Ta chyba jak tam mas-sice nevim co znamena ale tipuju ze mas RIPlej Killzone,mozna teda no:cheesygrin: zkus kdyztak smazat ten patch od Killzone a znova stahnout a instalnout:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 MOH Heroes II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 wipeout pulse ___myschoooo mohly bys to taky nekdy aktualizovat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 fifa 08 nevim jestli to tu už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrael Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Madden 08. Kdyz se bez problemu prihlasim na EA server vzdy v jakoukoliv denni i nocni dobu me to pise, ze sem jedinej clovek online:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Jde Vam Fight Night Round 3 me se to furt jen pripojuje a pak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Madden 08. Kdyz se bez problemu prihlasim na EA server vzdy v jakoukoliv denni i nocni dobu me to pise, ze sem jedinej clovek online:roll: ze by to bylo tim ze ta hra nikoho krome tebe nabavi :-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 REFRESH tak tady jsem nasel pomoci internetu vsechy hry co jdou hrát INFRASTRUCTURE (dalo mi to práci to najít :D) (nevím jestli jdou hrát infrastructure všechny ale 90% z nich určitě ANO) 0-9 2006 FIFA World Cup (EA Sports) A ATV Offroad Fury® Blazing Trials (SCEA) ATV Offroad Fury® Pro (SCEA) B Blade Dancer: Lineage of Light (Downloadable Content Only) (NIS America) Burnout Dominator (Downloadable Content Only) C Coded Arms: Contagion (Konami) D žádná E EXIT (Downloadable Content only) (Ubisoft) EXIT 2 (Downloadable Content only) (Ubisoft) Eminem: The Video Game (EA Games) F Field Commander (Sony Online Entertainment) FIFA 06 (EA Sports) FIFA 07 (EA Sports) FIFA 08 (EA Sports Fight Night Round 3 (EA Sports) Fired Up (Downloadable Content only) (SCEE) G Gretzky NHL (SCEA) Gretzky NHL 06 (SCEA) H Hot PXL (Downloadable Content only) (Atari) I Infected (Majesco) J žádná K Kingdom of Paradise (Downloadable Content only) (SCEA) Killzone: Liberation (SCEA) L Lemmings (Downloadable Content only) (SCEA) M Madden NFL 06 (EA Sports) Madden NFL 07 (EA Sports) Madden NFL 08 (EA Sports) Marvel Trading Cards (Konami) Marvel Ultimate Alliance (Activision) Medal of Honor: Heroes(EA) Medal of Honor: Heroes 2(EA) Mega Man Powered Up (Downloadable Content only) (Capcom) Metal Gear Solid: Portable Ops (Konami) Mercury Meltdown (Downloadable Content only) (Ignition Entertainment) Mind Quiz (Ubisoft)(Downloadable Content Only) MLB '07: The Show (SCEA) MLB '06: The Show (SCEA) MLB 2K6 (2K Sports) Monster Hunter Freedom 2 (Downloadable Content only) (CAPCOM) N NBA Live 06 (EA Sports) NBA Live 07 (EA Sports) NBA Live 08 (EA Sports) Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 (Electronic Arts) server shut down early aug.2007 to make way for Pro Street Need for Speed Carbon: Own the City (Electronic Arts) NHL 07 (EA Sports) NCAA Football 07 (EA Sports) O OutRun 2006: Coast 2 Coast (Sega) Online Chess Kingdoms (Konami) P PQ: Practical Intelligence Quotient (Downloadable Content only) (D3 Publisher / Now Production) Q žádná R Ratchet & Clank: Size Matters (SCEA) Rengoku: Tower of Purgatory (Konami) S SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo (SCEA) SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 2 (SCEA) Star Wars Battlefront: Renegade Squadron(Lucasarts) Syphon Filter: Dark Mirror (SCEA) Syphon Filter: Logan's Shadow (SCEA) Stacked with Daniel Negreanu (Atari) T Tekken: Dark Resurrection (Internet Ranking and Downloadable Ghost Data) (Bandai Namco Games) Test Drive Unlimited (Atari) Twisted Metal: Head-On (SCEA) Tiger Woods PGA Tour 2007 (EA) Tiger Woods PGA Tour 2008 (EA) Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (Ubisoft) U Untold Legends: The Warrior's Code (SCEA) Uefa Champions League 2007 V žádná W Wipeout Pure (Downloadable Content only) (SCE) Wipeout Pulse (SCE) World Series of Poker: Tournament of Champions (Activision) World Championship Poker 2 (Crave Entertainment) World Championship Poker: Featuring Howard Lederer - All In (Crave Entertainment) World Poker Tour (2K Sports) World Tour Soccer 2 (SCEE) Worms: Open Warfare 2 (Team 17) X X-Men Legends II: Rise of Apocalypse (Activision) Y Yu-Gi-Oh! GX Tag Force (Downloadable Content Only) Yu-Gi-Oh! GX Tag Force 2 (Downloadable Content Only) Z žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Tak jsem si stähnul Juiced Eliminator ale nikde moznost infrastrukture nevidim :(. EDIT // 4 Driver: Burnout Dominator pres infrastrukture nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDan Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 lol bazime co delas na console forum :cheesygrin: a vubec odkdy mas PSP? :psp: no mě poser :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMPR3SSiON Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Zdar, nechce se mi to tu nějak pročítat, ale přidej do seznamu Worms Open Warfare 2 :) Infrastructure funguje krásně, uživatele také jsou ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ahoj taky bych si zahrál ale nebylo lepší aby první liga byla NHL a 2.liga třeba Extraliga bylo by to pestřejší Když tak v NHL bych chtěl být New Jersey a v Extralize Litvínov...Rád si zahraju tak mě přihlašte mé icq 291567558:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 proc mi nejde tekken onlline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Nevim, ale stejně tam je jenom Online ranking... Infrastructure zápasy nejsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 a co jde po netu zese tam zabijime atd? kua? x-men?? nejsou zadny servery omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl23 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Hele neni lepší tenhle seznam? :P http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_Gamesharing_Games ;) NZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry1SK Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Infected mozes vimazat, zrusily servery :( a na wikipedii je list hier, kde uj je vipisane ci maju infrastructure multiplayer edit: majkl hodil link edit: vsimol som si ze to je iny list :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Nemam tu zadne linky =( je to chyba jenom u mě ? EDIT: sry nevsiml jsem si zařazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.