DropTheBomb Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Dobrý den lidi mám tu závažný problém...Odpoledne kolem 16:00 jsem si šel na 1hod zdřímnout PC jsem nechal zapnutý.Jak jsem se vzbudil byl vypnutý a jak jsem ho zapnul tak do 2 sec se hned vypnul a furt dokola.Nevím čím to je je tam nový procák,a graf .karta ale nevím čím to je normálně jsem ho zapnul svůj PC a hned se za 2 sec vypnul.Prosím o rady a nejlépe co se sním stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Těžko říct, třeba se něco přehřálo, odešlo, zkus zapnout pc bez grafiky, bez rámek, disků atd... postupně zkus to povypojovat třeba zjistíš že se to nezaplo kvůli disku, mechaniky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tohle mi dělal starej počítač, musel jsem sehnat novej zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Sunfig to jsem dělal a pomohlo velké ♥♥♥♥♥. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Prosím nedali by jste mi tu nějaký levný zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Možná i dali, ale napiš co máš za základovku, grafiku, procák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Graf.kartu Nvidia Geforce GTS 450 pak procesor AMD Athalon II X4 640 procesor ale nevím zakladovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Je to na sto procent zdrojem :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Prosim ten nějaký zdroj ,doufám že ty informace stačí nevím jen zaklad.desku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Základovku zjistíš třeba v programu AIDA64. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 V Everestu by to mělo být také :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 nejdřiv se koukni co je napsaný na tom zdroji, jestli je tam napsáno třeba EUROCASE tak je to jasný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Puč si od kamaráda zdroj a zkus pc zapnou s ním, zda to nepůjde hledej chybu jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Od kámoše fotřík mu zakázal se vrtat v PC.Ale nemusím už dokazovat ,jsem si čichl k zdroji a je spálený. Mám malou bednu a ten zdroj tam už je 8 let. Zdroj je : Spínací zdroj Bedstar. Switching Power Suply Model: LC-B400ATX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 http://www.alza.cz/seasonic-ss-400et-f3-d167021.htm Vypadá to na pěkný zdroj 400W jako na předešlém bral sem to podle toho .A na poměr ,výkon slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.