Jump to content
  • 0

Ako zrusim parovanie controllera s xboxom?

cjakub

Question

Ahojte,

mam taku otazku ci sa neda zrusit parovanie wireless controllera s xboxom. Mam kamarata ktory byva hned vedla mna, ma bezdrotovy ovladac ale nema xbox (pouziva ho na pc). Sem tam mu poziciam svoj xbox a hra so svojim ovladacom. Ale vzdy ked on zacne hrat na svojom pc tak mne sa zapne xbox v mojom byte a ani o tom neviem.. Zo zastrcky sa mi ho nechce stale vytahovat. je tu nejake riesenie? dakujem

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jenomže to neřeší to, že ovladač jeho kamaráda je spárovaný s jeho xboxem a pokaždé, když kamarád zapne svůj olvadač, aby si s ním zahrál na PC, tak se zapne xbox tady našeho kolegu cjakub. Takže potřebuje zrušit párování kamarádova ovladače s jeho konzolou.

Našel jsem tohle, ale nefunguje to, možná že tím fully restarted se nemyslí, že se zruší párování. http://www.ehow.com/how_5031026_reset-xbox-controllers.html

• 0

Ne, párování zůstává hardwarově, není to spojeno s profilem. Teď jsem to zkoušel, mám dva ovladačem ale "odpárovat" to nijak nejde. Pokud jde, tak nevím jak, usilovně hledám na internetu, ale nic nenacházím, zřejmě nikdo takový problém neřešil a MS s tím nepočítal :D

edit: Na stránkách MS píší, že pokud ovladač připojíš k jiné konzole, tak se tím ztratí párování s tou první konzolou.

• 0

Zrovna jsem to dopsal do předchozího příspěvku. Ale myslím si, že to nefunguje, protože to by znamenalo, že když má ovladač spárovaný s přijímačem zapojeným do PC, tak by současně nemohl být spárovaný s konzolou, což evidentně je.

Navíc taková malá ukázka toho, že to jde, je ten fígl s forzou a třemi xboxy. Taky se na to používá jeden ovladač spárovaný se všemi konzolemi.