Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výměna mechaniky FAT -> SLIM


harfa777

Recommended Posts

Ahoj měl jsem úplně ten první Xbox 360 asi 5 let a včera mi nenávratně skončil RRODem :/ takže jsem se rozhodl že si pořídím nový tentokrát SLIM :) takže jsem různě hledal info a tak,ale přesto bych měl pár dotazů :

1. jestli jsem to správně pochopil tak se u SLIM verze dají flashnout všechny mechaniky aktuálním LT+ 2.0 kromě HITACHI, je to tak ?

2. pokud bych si koupil ten SLIM s HITACHI mechanikou která flashnout nejde, mohl bych místo ní použít mechaniku z mého mrtvého FAT xboxu ? (samsumg mechanika)

3. někde jsem četl že SLIM xbox s jakoukoliv mechanikou při flashnutí ztrátí záruku...je to pravda nebo do mechaniky už opravdu nejde nahrát zpět originální FW ?

předem děkuju moc všem kdo mi poradí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha tak to jsi mě moc nepotěšil :/ :) a ještě k bodu 2. tam by se to řešilo teda jak ? musel bych si sehnat jinou mechaniku ale dělanou na SLIM nebo to nijak řešit nejde ?....váhám jestli koupit úplně novej xbox a nebo z druhé ruky kupovanej před 3ma měsícama s lite on mechanikou ještě neovevřenej se zárukou, takže je asi lepší vzít ten z druhé ruky když o záruku přijdu tak jak tak co myslíš ? nerad bych koupil novej a měl tam HITACHI mechaniku a další drbačky s tím :/ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle toho, co jsem čet tak Hitachi mechanik bylo jenom pár a snad žádná se neobjevila v ČR. Já osobně bych to objednal přes nějaký e-shop. Mechaniku poznáš podle výřezu, takže to nemusíš rozdělávat a u e-shopu máš možnost to do 14 dnů vrátit. Takže kdyby jsi náhodou měl tu smůlu, tak jim to prostě pošleš zpátky a objednáš jinde. Přecejenom novej je novej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu