harfa777 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj měl jsem úplně ten první Xbox 360 asi 5 let a včera mi nenávratně skončil RRODem :/ takže jsem se rozhodl že si pořídím nový tentokrát SLIM :) takže jsem různě hledal info a tak,ale přesto bych měl pár dotazů : 1. jestli jsem to správně pochopil tak se u SLIM verze dají flashnout všechny mechaniky aktuálním LT+ 2.0 kromě HITACHI, je to tak ? 2. pokud bych si koupil ten SLIM s HITACHI mechanikou která flashnout nejde, mohl bych místo ní použít mechaniku z mého mrtvého FAT xboxu ? (samsumg mechanika) 3. někde jsem četl že SLIM xbox s jakoukoliv mechanikou při flashnutí ztrátí záruku...je to pravda nebo do mechaniky už opravdu nejde nahrát zpět originální FW ? předem děkuju moc všem kdo mi poradí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 1. Ano 2. Nejde to 3. Není to z důvodu že by nešel nahrát zpět origo FW , ale HW zásah je takový že je poznat že se do xboxu zasahovalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harfa777 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 aha tak to jsi mě moc nepotěšil :/ :) a ještě k bodu 2. tam by se to řešilo teda jak ? musel bych si sehnat jinou mechaniku ale dělanou na SLIM nebo to nijak řešit nejde ?....váhám jestli koupit úplně novej xbox a nebo z druhé ruky kupovanej před 3ma měsícama s lite on mechanikou ještě neovevřenej se zárukou, takže je asi lepší vzít ten z druhé ruky když o záruku přijdu tak jak tak co myslíš ? nerad bych koupil novej a měl tam HITACHI mechaniku a další drbačky s tím :/ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibi Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Podle toho, co jsem čet tak Hitachi mechanik bylo jenom pár a snad žádná se neobjevila v ČR. Já osobně bych to objednal přes nějaký e-shop. Mechaniku poznáš podle výřezu, takže to nemusíš rozdělávat a u e-shopu máš možnost to do 14 dnů vrátit. Takže kdyby jsi náhodou měl tu smůlu, tak jim to prostě pošleš zpátky a objednáš jinde. Přecejenom novej je novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.