mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ty nepřátelé mě ve Far Cry2 s prominutím srali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Na trojku se hrozně moc těším, už první trailer/gameplay bylo něco k nezaplacení, konečně nějakej ostrov a né ta blbá afrika která k far cry fakt nepadla a musel si jezdit furt z jedné strany na druhou stranu mapy aby si postřílel pár nepřátel a pak zpátky a furt dokola, o ničem... Akorát co mě mrzí je, kam se vytratil původní Far Cry? Myslím tím všechny ty monstra. Jsem rád že konečně je to zase na ostrově, ale pokud tam nebudou monstra tak to už Far Cry není (neříkám že je to špatně...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 To byla hrozná nuda,hlavně v té poušti ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Na trojku se hrozně moc těším, už první trailer/gameplay bylo něco k nezaplacení, konečně nějakej ostrov a né ta blbá afrika která k far cry fakt nepadla a musel si jezdit furt z jedné strany na druhou stranu mapy aby si postřílel pár nepřátel a pak zpátky a furt dokola, o ničem...Akorát co mě mrzí je, kam se vytratil původní Far Cry? Myslím tím všechny ty monstra. Jsem rád že konečně je to zase na ostrově, ale pokud tam nebudou monstra tak to už Far Cry není (neříkám že je to špatně...) Afrika byla fajn, jen ten nazev hry byl zcestny az beda... Ale taky jsem rad za navrat k trpickemu ostrovu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 DeSi, afrika byla vlastně fajn a úžasné prostředí, to jo. Ale příběh o h*vně a ještě hrozný jezdit z jednoho konce mapy na druhej aby jsi tam jen postřílel pár nepřátel a jel pryč pro další stejnej úkol, jediný co mě nějak na Far Cry 2 přišlo super byl Map Editor, kde se občas dali udělat fakt super mapy, nejhorší ale bylo když jsi se připojil do hry a tam byla custom mapa kde je ve prostřed mapy barák, všude okolo nic není a spawnujou se úplně na konci lidi :D To prostě nepochopíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 To souhlasim, jako hra pro mě nic moc, ale afrika byla super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Přesně, hra nic moc, to je pravda, ale grafika a prostředí luxusní. Akorát na konzolích to vypadalo sice dobře ale hrozně se mi jako sekalo nebo se mi zdálo že hraju tak na 25 FPS max... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 No u cloveka co hraje na tisicovych fps to musel byt strasny sok...Střílelo to pomalu, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 chlapi,jestli ta hra bude skvělá jako ze screenu nebo videa ,tak se mame na co těšit :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 To uz si tu psal, ne? :D Kazdopadne hratelnost je to nejdulezitejsi, takze jestli to dopadne jak v FC2, tak nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 To uz si tu psal, ne? :DKazdopadne hratelnost je to nejdulezitejsi, takze jestli to dopadne jak v FC2, tak nic moc :) Nevím kde to vidíš...ale fakt jsem to nepsal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 No u cloveka co hraje na tisicovych fps to musel byt strasny sok...Střílelo to pomalu, co? Nech si ten sarkasmus fakt pro sebe jo? Jinak i ty sám musíš uznat že to je horší s těma FPS (frames per second, aby si to ostatní nespletli) než většina her na konzoli, i BF3 je z tragickýma 30fps lepší jak toto. Ale radši to neřešme, jinak z toho bude 20ti stránkovej flame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ježíš ty ses fakt suchar na ntou....vic k tomu nereknu uz se to resilo jinde a Ja k tomu rekl svy...a to be reknu jen prober se a neber všechno tak vazne, jsou to jen vtipy, ty to hned beres jak urazku, neni od veci si umet udelat sám ze sebe srandu, ty se holt chovas, jak kdyz ti nekdo ublizije.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ne, mě nevadí když si ze mě udělá srandu. Mě vadí to, že to je stupidní a ani trochu vtipný to co si napsal. To píšu už podruhý, takže se prober ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Tak to se omlouvam ze jsem nekapl do noty tvemu vytribenemu smyslu pro humor. Vazne asi nevim jak pobavit upjateho teenagera, budu si muset doplnit vzdelani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Myslím že na tomhle opravdu nic vtipného nebylo a přijde to tak i většině lidí (tady na CF). Ale skončeme s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Jo tak promin, Ja nevedel ze sis uz stihl udelat verejnou anketu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Omg..normalne ctu jak se "hadate" a me to proste rozciluje :D proc sebe nepridate na skype nebo icq a nezacnete to resit tam? kvuli tokovym flamum kazdy tema o hre,hardwaru atd je uzitecny na 20% zbytek je FLAME a spam.. Jinak doufam ze na tomhle ostrove zadny diamanty se nebudou muset hledat !:D ve 2 me to hrozne rozcilovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 To je tak, kdyz nekdo porad musi hrotit (nerikam ze jsem bez viny). Ja doufam ze se fc3 bude podobat 3 co nejmin, nanejvys vizualnimi kvalitami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Bud pište o FC3,nebo si spamujte jinde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 25fps je rulez. Nebo rockyzz copak ti vadi koukat se na filmy, ktery jsou taky ve 25fps ? Bluray, DVD, vsude mas 24,965 fps (+/-). Ma to takovej prirozenejsi look ta hra. A i pro hrani je lepsi kdyz ma hra stabilnich 30 nebo 25fps nez kdyz jede na 60fps a pri vetsim zatizeni GPU spadne fps na 20.... to pak metam kozelce po pokoji a hazu ovladac z okna :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 25fps je rulez. Nebo rockyzz copak ti vadi koukat se na filmy, ktery jsou taky ve 25fps ? Bluray, DVD, vsude mas 24,965 fps (+/-). Ma to takovej prirozenejsi look ta hra. To pozor, srovnáváš dvě věci. Většina filmů má motion blur, který menší fps docela spolehlivě zamaskuje. Bohužel, počet her s MB není moc velký a spíš je to beztak doména PC. Ale možná v příští generaci. A i pro hrani je lepsi kdyz ma hra stabilnich 30 nebo 25fps nez kdyz jede na 60fps a pri vetsim zatizeni GPU spadne fps na 20.... to pak metam kozelce po pokoji a hazu ovladac z okna :p Zde bych i souhlasil, stabilní fps jsou důležité. Ale stejně by ideílní bylo locknutých 60 fps. Ale je mi jasné, že nynější konzole jsou na to příliš slabé. Možné příště. Nebo aspoň Wii U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 S Wii U budou radi, kdyz jim to vubec vyjde a bez tak "zanedlouho" bude uz nova generace a to se lidi jako s rocky, ktere se vyzivaji v abnormalnich hodnotach FPS, uziji. Kazdopadne u FC3 verim ze tam pujde FPS dolu na ukor vizualnich orgii........ikdyz i v dnesni dobe jsou na konzolich hry, ktery nabizeji super kompromis, viz treba RAGE, ktery vypada jak vypada a jede stabilne na 60 FPS, ikdyz pravda ze neco jineho je hola pustina a neco jineho zivouci dzungle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Já mám pocit, že motion blur se docela často dává do her na konzole, je to vážně dobrý způsob, jak zamaskovat těch 30FPS, aby to oku nepřišlo podezřelý a za sebe nemůžu říct, že bych u moc her měl pocit trhanýho obrazu, i když většina jede na 30. Navíc je to nenáročná technika. Minimálně u xboxu jsou jedna z věcí, které zvládne naprosto bravurně, Shadery. Takže stačí napsat motion blur pixel shader, který jde napsat slušně za pár hodin, a na výkon to nemá skoro vliv, možná tak o jeden snímek za vteřinu to může klesnout, ale většinou ani to ne. I když se nedá říct, že motion blur ve filmech a u her je to samý. U her se dělá uměle, u filmů vychází z přirozeného snímkování kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Wii U má být silnější, než PS3/Xbox 360 (to zas není tak divné), takže těch 60 fps/1080p by zvládnout mohlo (ale netvrdím, že to tak bude). Nová generace by to ale měla dát bez problémů. IMO (ale fakt jen IMO) by optimum pro konzolové hry bylo asi takové: 60 fps locknutých, 1080p, V-synch a nějaký ten antialiasing. To zas nechci tak moc, ne? Btw: co jsou pro tebe ty abnormální fps? Dlaha: mě právě přijde, že jich tak moc není. Rozhodně si 30 fps všimnu spíš, než u filmů (Dlaha edit: to bude nejspíš tím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.