dany_ Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 je to jedna z her na kterou se tesim tento rok nejvic tak snad me nesklame.. tady je gameplay :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LT-QQcBNQeA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Jsem zvedavej na ty halucinogeni sceny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Další, již rozsáhlejší, prewiew z chystané hry zde Myslím, že pokud autoři hry dodrží sliby a ve hře se objeví vše, co je popsáno v článku, bude to super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Omg odloženo na konec listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 mendlik, ano děkujeme že jsi nám to oznámil opravdu včas a bez spoždění ;) Jinak, je tu někdo kdo se na coop těší mnohem víc než na normální kampan krom mě? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Nebud vtipnej a raději potvrď friend request na xboxu :D btw : coop bude super (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Já nejsem vtipnej, beru to vážně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 ja osobne sem ze hry byl nadcenej jak ji oznamili a vydali gameplay trailer z E3 2011. Potom cim vic infa o hre bylo k dispozici a po ty serii nesmyslne sestrihanych traileru sem o hru uz totalne stratil zajem :( Meli by vydat zas nejakej souvislej gameplay cim by myslim dost lidi opet (mozna) naladili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.