Koprovapolifka Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Zdravim chci se zeptat že až hra vyjde nemá někdo info na jakym Firmu pojede díky =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Firmu ? :lol: nemyslíš firmwaru? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprovapolifka Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 hahaha jo myslim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 to asi těžko teď někdo může vědět, to se musíš zeptat přímo u microsoftu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Tak a hru máme venku :-) Batman.Arkham.City.0800.RF.XBOX360-XPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Zdravim chci se zeptat že až hra vyjde nemá někdo info na jakym Firmu pojede díky =) no tak vidíš už jsi se dočkal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 A zaroven je venku Batman Arkham City Catwoman Bundle Pack DLC JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Napiště sem potom někdo prosím kdo bude hru hrát, jestli je to lepší jak prvmí díl :) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 i kdyby to bylo jen podobne dobry jako prvni dil, pak to bude jedna z nejlepsich her roku. A podle prvnich recenzi a ohlasu to vypada, ze to bude lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 jen chci doplnit je to XGD3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamiq Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Slyšel jsem někde, že tento díl má mít více otevřenej svět tak doufám že to bude něco jako přechod z AC 1 na AC 2:) jinak mě mrzí absence jízdy v batmobilu myslel sem že vývojáři to nějak do hry zakomponují ale aspoň důvod se těšit na další díl :):D každopádně až reflashnu konzoli tak jedna z her, kterou si chystám 100%zahrát:)Jen nechci vidět letošní zkouškové :):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak hra vypada dobre po graficke strance i hratelnosti. Uz mam kus za sebou, ale nemuzu srovnavat s prvnim dilem jelikoz jsem ho nehral. I v recenzich co jsem cetl to velice vychvaluji a nekde jsem cetl i toto "za desítkovým hodnocením titulu Batman: Arkham City v australském OPM nehledejte korupci - hra je prostě skvělá, a kdyby autor recenze mohl, dal by ji po dohrání i jedenáctku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Souhlasim,ta hra má něco do sebe...Ja osobně třeba nemam rád tenhle soubojovej systém,ale tady to vsechno tak ladí,sedí atd.že je to super... Skvělá práce,jestli na 10/10 to nevim ale zatim je to fakt pěkný....jinak je to druhá hra co má online pass v singlu (po Rage - šachty, tady catwoman) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Souhlasim,ta hra má něco do sebe...Ja osobně třeba nemam rád tenhle soubojovej systém,ale tady to vsechno tak ladí,sedí atd.že je to super... Skvělá práce,jestli na 10/10 to nevim ale zatim je to fakt pěkný....jinak je to druhá hra co má online pass v singlu (po Rage - šachty, tady catwoman) Taky jsem to už četl a je to pěkně trapný.. Myslel jsem že prostě pojedu za Batmana a v rámci příběhu si odehraju část i s Catwomen :( Takle už je to jen ne až tak důležitej přídavek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Takze na batmana staci mit LT+ 2.0 a jede v pohode po vypaleni klasickym zpusobem prez ISOBurn nebo sou tam naky problemy zkrz to ze tj XGD3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ja to palil pres imgburn a vsechno ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 mapa je obrovska,mužete se pohybovat po celém městě 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Je možnost ve hře zapnout to "staré" 3D? Jestli ano je to pro modro-červené brýle nebo pro zeleno-růžové? Dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 taky se těším na tuto hru , ale vychází až v pátek:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 3D je možné zapnout...někde v nastaveni jsem to viděl...ale pro jaké brýle to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 ahoj potřeboval bych poradit s misí mám zničit ty chemické nádrže ale nemůžu se dostat do muzea. PLS oradu jak se tam mám dostat oboje dvře mám zamčené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 cau nevite jak porazit penguina jak strily z te mrazici pistole uz sem tim stravil 2hodiny a bez reseni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 když nevíte co by....sleduj youtube walkthrought Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Kurna, tady pisete, jak uz parite a ja si musim pockat do patku :-/ uz se na to dost tesim!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Skvěl hra, ten herní prostor , prostě super!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.