Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Slyšel jsem někde, že tento díl má mít více otevřenej svět tak doufám že to bude něco jako přechod z AC 1 na AC 2:) jinak mě mrzí absence jízdy v batmobilu myslel sem že vývojáři to nějak do hry zakomponují ale aspoň důvod se těšit na další díl :):D každopádně až reflashnu konzoli tak jedna z her, kterou si chystám 100%zahrát:)Jen nechci vidět letošní zkouškové :):D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hra vypada dobre po graficke strance i hratelnosti. Uz mam kus za sebou, ale nemuzu srovnavat s prvnim dilem jelikoz jsem ho nehral. I v recenzich co jsem cetl to velice vychvaluji a nekde jsem cetl i toto "za desítkovým hodnocením titulu Batman: Arkham City v australském OPM nehledejte korupci - hra je prostě skvělá, a kdyby autor recenze mohl, dal by ji po dohrání i jedenáctku"

Odkaz ke komentáři

Souhlasim,ta hra má něco do sebe...Ja osobně třeba nemam rád tenhle soubojovej systém,ale tady to vsechno tak ladí,sedí atd.že je to super... Skvělá práce,jestli na 10/10 to nevim ale zatim je to fakt pěkný....jinak je to druhá hra co má online pass v singlu (po Rage - šachty, tady catwoman)

Odkaz ke komentáři

Souhlasim,ta hra má něco do sebe...Ja osobně třeba nemam rád tenhle soubojovej systém,ale tady to vsechno tak ladí,sedí atd.že je to super... Skvělá práce,jestli na 10/10 to nevim ale zatim je to fakt pěkný....jinak je to druhá hra co má online pass v singlu (po Rage - šachty, tady catwoman)

Taky jsem to už četl a je to pěkně trapný.. Myslel jsem že prostě pojedu za Batmana a v rámci příběhu si odehraju část i s Catwomen :( Takle už je to jen ne až tak důležitej přídavek..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu