Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Slyšel jsem někde, že tento díl má mít více otevřenej svět tak doufám že to bude něco jako přechod z AC 1 na AC 2:) jinak mě mrzí absence jízdy v batmobilu myslel sem že vývojáři to nějak do hry zakomponují ale aspoň důvod se těšit na další díl :):D každopádně až reflashnu konzoli tak jedna z her, kterou si chystám 100%zahrát:)Jen nechci vidět letošní zkouškové :):D

Odesláno

Tak hra vypada dobre po graficke strance i hratelnosti. Uz mam kus za sebou, ale nemuzu srovnavat s prvnim dilem jelikoz jsem ho nehral. I v recenzich co jsem cetl to velice vychvaluji a nekde jsem cetl i toto "za desítkovým hodnocením titulu Batman: Arkham City v australském OPM nehledejte korupci - hra je prostě skvělá, a kdyby autor recenze mohl, dal by ji po dohrání i jedenáctku"

Odesláno
Souhlasim,ta hra má něco do sebe...Ja osobně třeba nemam rád tenhle soubojovej systém,ale tady to vsechno tak ladí,sedí atd.že je to super... Skvělá práce,jestli na 10/10 to nevim ale zatim je to fakt pěkný....jinak je to druhá hra co má online pass v singlu (po Rage - šachty, tady catwoman)

Taky jsem to už četl a je to pěkně trapný.. Myslel jsem že prostě pojedu za Batmana a v rámci příběhu si odehraju část i s Catwomen :( Takle už je to jen ne až tak důležitej přídavek..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu