Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ani jedna z těch her ze nemůže na ocenění hra roku podivat ani z dvaceti metrů. Za mě rozhodně hra roku Portal 2 případně Skyrim (ještě sem nehrál). BF3 ani MW3 se kvalitativně těmto hrám nehrabou ani po kotníky...

Souhlasim, respektive mam i mnoho jinych adeptu a tenhle rok jich je opravdu hodne, ale ac jich je mnoho, MW3 ani BF3 tam rozhodne nepatri....uz jen z toho duvodu, ze narozdil od her ostatnich nenaplnila ani jedna ma ocekavani, ikdyz tech duvodu, proc ani jedna z nich nema na GOTY je rozhodne vic :)

Odesláno

Hra má 3 akty, záleží na tom na jakou obtížnost hraješ a jak zbíráš intely, takže když hraješ na normal sezbíráš polovinu intelů, budeš mít 50%, když budeš hrát na veterána a sesbíráš all intely, tak budeš mít 100%

Souhlasim, respektive mam i mnoho jinych adeptu a tenhle rok jich je opravdu hodne, ale ac jich je mnoho, MW3 ani BF3 tam rozhodne nepatri....uz jen z toho duvodu, ze narozdil od her ostatnich nenaplnila ani jedna ma ocekavani, ikdyz tech duvodu, proc ani jedna z nich nema na GOTY je rozhodne vic :)

Moje top hry roku 2011 (ačkoliv pro většinu lidí to možná tak nebude).

1. Gears of War 3

2. Modern Warfare 3

3. Forza Motorsport 4

A pak ještě menší pecky jako Fear 3, TDU2 a trošičku i DN:F (Ano, je to shit hra na tuhle dobu, ale vývoj trval dlouho a vylepšovat to furt nemohli...)

Uvidíme jak to bude z AC:R, DR:SF a Halo na které se chystám

Odesláno
Hra má 3 akty, záleží na tom na jakou obtížnost hraješ a jak zbíráš intely, takže když hraješ na normal sezbíráš polovinu intelů, budeš mít 50%, když budeš hrát na veterána a sesbíráš all intely, tak budeš mít 100%

Moje top hry roku 2011 (ačkoliv pro většinu lidí to možná tak nebude).

1. Gears of War 3

2. Modern Warfare 3

3. Forza Motorsport 4

A pak ještě menší pecky jako Fear 3, TDU2 a trošičku i DN:F (Ano, je to shit hra na tuhle dobu, ale vývoj trval dlouho a vylepšovat to furt nemohli...)

Uvidíme jak to bude z AC:R, DR:SF a Halo na které se chystám

Bud si nehral tenhle rok dost her a nebo mas absolutne, ale absolutne odlisny vkus, z tech tvych bych tam dal na kandidata mozna jen GoW3 a stejne by to bohuzel nemel u me sanci vyhrat (a to si myslim ze se sakra povedl, ale konkurence byla letos silna :))

Odesláno

Osobne se asi vic zosobnuji z umbertem, o prvni misto porad vaham, ale zatim ma nejvetsi sanci batman, l.a. noire, deus ex a velice pravdepodobne i skyrim, zatim to vypada na batmana, ale Skyrim to po pouhych par hodinach dost dohani......BF3 i MW3 jsou z tech vsech letosnich her nekde skoro uplne na konci, snad jen Rage se dostal za ne :) Ale ted mluvim jen o Xboxovych hrach, protoze pak je tu treba U3 a muj nejvetsi kandidat na GOTY, TLoZ: Skyward sword :)

Osobne dost mrzi ze me zatim MW3 tak nepresvedcil, ale jsem tak v pulce a ani jsem nezkousel MP (ikdyz po recenzi nazingu na to ani nemam moc chut :))....

Ale nejake nej mu snad tenhle rok priradim, z "ucty" k serii :) Ale ani na tu "nejeefektnejsi" hru to nevypada :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu