deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ani jedna z těch her ze nemůže na ocenění hra roku podivat ani z dvaceti metrů. Za mě rozhodně hra roku Portal 2 případně Skyrim (ještě sem nehrál). BF3 ani MW3 se kvalitativně těmto hrám nehrabou ani po kotníky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Kolik těch ACTů je v singlovi?? Hraju třetí ACT a mám 44 procent hry. Už teď mi ta kampaň připadá mrtě delší než BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 no sem na to zvědav tedy..recenze lxsni poměrně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ani jedna z těch her ze nemůže na ocenění hra roku podivat ani z dvaceti metrů. Za mě rozhodně hra roku Portal 2 případně Skyrim (ještě sem nehrál). BF3 ani MW3 se kvalitativně těmto hrám nehrabou ani po kotníky... Souhlasim, respektive mam i mnoho jinych adeptu a tenhle rok jich je opravdu hodne, ale ac jich je mnoho, MW3 ani BF3 tam rozhodne nepatri....uz jen z toho duvodu, ze narozdil od her ostatnich nenaplnila ani jedna ma ocekavani, ikdyz tech duvodu, proc ani jedna z nich nema na GOTY je rozhodne vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Kolik těch ACTů je v singlovi?? Hraju třetí ACT a mám 44 procent hry. Už teď mi ta kampaň připadá mrtě delší než BF3 no neznamena ze kdyz mas kampane 44 procent ze ses pred polovinou.. ja sem to dohral a kampan mam hotovou 53%.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Hra má 3 akty, záleží na tom na jakou obtížnost hraješ a jak zbíráš intely, takže když hraješ na normal sezbíráš polovinu intelů, budeš mít 50%, když budeš hrát na veterána a sesbíráš all intely, tak budeš mít 100% Souhlasim, respektive mam i mnoho jinych adeptu a tenhle rok jich je opravdu hodne, ale ac jich je mnoho, MW3 ani BF3 tam rozhodne nepatri....uz jen z toho duvodu, ze narozdil od her ostatnich nenaplnila ani jedna ma ocekavani, ikdyz tech duvodu, proc ani jedna z nich nema na GOTY je rozhodne vic :) Moje top hry roku 2011 (ačkoliv pro většinu lidí to možná tak nebude). 1. Gears of War 3 2. Modern Warfare 3 3. Forza Motorsport 4 A pak ještě menší pecky jako Fear 3, TDU2 a trošičku i DN:F (Ano, je to shit hra na tuhle dobu, ale vývoj trval dlouho a vylepšovat to furt nemohli...) Uvidíme jak to bude z AC:R, DR:SF a Halo na které se chystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Hra má 3 akty, záleží na tom na jakou obtížnost hraješ a jak zbíráš intely, takže když hraješ na normal sezbíráš polovinu intelů, budeš mít 50%, když budeš hrát na veterána a sesbíráš all intely, tak budeš mít 100%Moje top hry roku 2011 (ačkoliv pro většinu lidí to možná tak nebude). 1. Gears of War 3 2. Modern Warfare 3 3. Forza Motorsport 4 A pak ještě menší pecky jako Fear 3, TDU2 a trošičku i DN:F (Ano, je to shit hra na tuhle dobu, ale vývoj trval dlouho a vylepšovat to furt nemohli...) Uvidíme jak to bude z AC:R, DR:SF a Halo na které se chystám Bud si nehral tenhle rok dost her a nebo mas absolutne, ale absolutne odlisny vkus, z tech tvych bych tam dal na kandidata mozna jen GoW3 a stejne by to bohuzel nemel u me sanci vyhrat (a to si myslim ze se sakra povedl, ale konkurence byla letos silna :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 díky :D.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 u mě je to jinak: 1. Batman Arkham City 2. La Noire 3. GOW3 4. Skirym no a ostatní jsou někde v pozadí jako je: Portal 2, COD MW3, BF3, RAGE, Deus ex. Neříkám že jsou špatný ale taková klasika která neurazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Osobne se asi vic zosobnuji z umbertem, o prvni misto porad vaham, ale zatim ma nejvetsi sanci batman, l.a. noire, deus ex a velice pravdepodobne i skyrim, zatim to vypada na batmana, ale Skyrim to po pouhych par hodinach dost dohani......BF3 i MW3 jsou z tech vsech letosnich her nekde skoro uplne na konci, snad jen Rage se dostal za ne :) Ale ted mluvim jen o Xboxovych hrach, protoze pak je tu treba U3 a muj nejvetsi kandidat na GOTY, TLoZ: Skyward sword :) Osobne dost mrzi ze me zatim MW3 tak nepresvedcil, ale jsem tak v pulce a ani jsem nezkousel MP (ikdyz po recenzi nazingu na to ani nemam moc chut :)).... Ale nejake nej mu snad tenhle rok priradim, z "ucty" k serii :) Ale ani na tu "nejeefektnejsi" hru to nevypada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 No, tak já nemam divnej vkus, třeba na takový logický hry jako je Portal moc nejsem, Skyrim taky ne, pač mě RPG skoro vůbec nebavěj, Batmana taky moc nemusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Nikdo nerika ze mas divnej, jen ze mas velice odlisny, coz je jasny, kazdy ma jinej vkus, navic v tvym veku me tak nebralo to co me bere ted.......kazdopadne pak takhle prijdes o ty nejlepsi kousky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Nikdo nerika ze mas divnej, jen ze mas velice odlisny, coz je jasny, kazdy ma jinej vkus, navic v tvym veku me tak nebralo to co me bere ted.......kazdopadne pak takhle prijdes o ty nejlepsi kousky ;)hele nepřijde, až dospěje tak ty kousky koupí už za babku:cheesygrin: tomu říkám dobrá strategie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Otazka je, jestli z toho "vyroste" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Be Serious Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 1. Assasins Creed 2. Gow 3 3. Deus Ex 4. Batman 5. Portal 2 6. Forza 4 7. Fifa 12 8. La Noire 9. CoD:MW 3 10.Battlefield 3 a to jsem určitě na některé zapoměl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 1. Assasins Creed2. Gow 3 3. Deus Ex 4. Batman 5. Portal 2 6. Forza 4 7. Fifa 12 8. La Noire 9. CoD:MW 3 10.Battlefield 3 a to jsem určitě na některé zapoměl :) každej ten žebříček má prostě jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 jono a hlavně by se ten žebříček nemusel řešit k.rva tady. pak tady člověk něco hledá 5 stran zpět atd.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ja si tento rok koupil jen 4 hry(nepocitam arkadovky)jelikoz se venuju prevazne multiplayeru, a ten vydrzi hodne dlouho. Kazda s tech her je pro me srdcovka. Crysis2, Mortal Kombat, Batman AC, MW3. Na GOTY bych jednoznacne zaradil Batmana, ale klidne by tam mohl byt Crysis2, ta hra ma obrovsky potencial, ALE bohuzel i neschopne vyvojare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Abych se drzel tematu MW3. Nevite nekdo jestli pracuji na nejakem updateu pro lepsi vyhledavani hracu? Ze to hleda jen cechy mne az tak nevadi, ale priblizne od 3hod rano do 10hod dopoledne si proste nezahraju. Nenajde to jedinej server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 hrajem s kamošem survival na splitscreenu, já mám normálně účet v xku a on hraje jako host vždycky, problém je že se mu neuloží lvl, a když hrajem druhej den tak má zase lvl1 a všecko zamčený, jak na to abych nemusel v xku dělat druhý profil ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Host pojede vždy od začátku, nic se mu neukládá, založ další profil, jinak to nejde a nepude!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Srovnání B3 a MW3 , tak jednoznačnej vítěz je MW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Bohůžel musím souhlasit, jsem mnohem větší BF fanda, ale to slibované BF3 ze země zaslíbené, nakonec dopadlo hrozně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Jaké bylo okolo B3 haló , sem tam střípky, jak o bude top a atd atd,... tak to dopadlo hrozně. S MW3 to bylo přesně naopak. Sice je to CODkovské běž rovně sejmi tamtoho pokračuj rovně nezahýbej zahnout se nedá, sejmi 20 vojáků.. .... ale jinak se povedlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 MW3 je to samé jako předešlé CoD, ale když už o BF3 slibovaly jaká to bude top hra a že to je plnohodnotný nástupce BF2, tak to dost těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.