DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 U me tenhle rok oboje dost zklamalo, BF predevsim kvuli sve vyhypovanosti a MW3 asi proto, ze i ja, jakozto fanda MW jsem se dostal do stadia (nebo spis ta hra), kdy uz mi to prijde proste (nic) moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 tak tak, i ta grafika mi oproti mw3 příjde směšná, i s nainstalovaným hdd packem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 ja se divim, ze prave kuly tomu, ze je to same jako predesle COD, ze to lidi za takovy penize kupujete... :D To same = datadisk, DLC za 250,- - 450,- ne vic :) ... u BF3 si clovek koupil aspon novou technologii, ktera je hodne zajimava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Novou technologii, co je tam novýho? Destrukce? Hahaha, vždyt je toho ještě mín než v BC2, ale Satir, s tou grafikou to přeháníš, v BF3 je o hooooooooooooooooodně lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 rockyzz.. no vyměním disk a porovnám :D... možná že jen mám předsudek z toho že sem o hrál chvilku a nebavilo mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 BF3, Crysis 2, to je vrcholek grafiky na konzolích, ačkoliv mě se moc nelíbí na BF3 té "zeleně"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 svetla, stiny, detaily map (kosticky na kostickach ne jen plochy neco jako v cod, "hmotny" textury a rozsahlost map i na konzolych). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 to crysis 2 na xbox vypadá pěkně? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Technologicky je BF3 na vyssi urovni, to ale neznamena, ze nikdo nemuze kladneji hodnotit grafiku CoDu......vysledny celek mi prijde tak nastejno, kazdy exceluje v necem jinem, ale oboji SP me zklamalo (MW jeste nedohrano) o MP si tak uplne netroufnu mluvit, BF3 jsem hral chvili a MW3 jeste vubec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Rozhodne nelze rict,ze by COD vypadal hur, to co panove delaji s 10 let starym enginem vyrazi dech, ale prijde mi to proste jako kdyz se za levym uchem chces podrbat pravou rukou a jeste pres hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak na druhou stranu, Activision vi, ze nema potrebu nejak znacne inovovat, kdyz se ta hra bude prodavat jako po masle tak jako tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 tojo, ale kdyz pomines prodejnost titulu, ale zpusob prace... Vzdyt to musi byt hrozne narocny vsechny ty novy efekty cpat do staryho enginu, s novym enginem by meli urcite praci jednodussi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 No zas takovych novych efektu tam neni, alespon ja jsem si jich teda nevsiml.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 já nevím, co sem si ted přehodil do xka b3, tak se mi prostě více líbí grafika u CODka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak to máš dost divný, podle mě se grafika CoD na konzoli od CoD4 nezměnila skoro vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 jako u B3 jsou hezčí stíny světla... Ale jinak ta grafika se mi víc zamlouvá u cod.. tak každému do oka sedne něco jiného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak dohrál sem singleplayer před chvílí, a musím říct nejlepší konec ze všech MW, to co bylo teď mě dostalo žádný házení nože nebo střílení z devítky.. to sem čuměl jak tele na novy vrata :D :D nechci spoilerovat, ale fakt je to drsný :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Náhodou scéna na mostě v MW1 byla Epic, i MW2 konec, ale MW3 to má Top, to je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 To jsem zvedavej co to ma "trumfnout" :D Odpaleni atomovky ktera znici cely svet a ukonci WW3 stejne jako cely zivot lidstva? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 No, sklamu tě, atomovka ani nic tak velkého to nebude, ale je to fakt epic, už to zapni a dohraj, je to fakt luxus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 to sem sám zvědavej co bude na konci :-P... asi si jdu dám zase dvě tři mise :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 to sem sám zvědavej co bude na konci :-P. Ak si nedockavy, tak videi s gameplayom je vela :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Mrkni na youtube pokud se nemůžeš dočkat, ale je to fakt totálně epic, zapálíš si doutník..... Na to hlavní si ale počkejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 no to já bych se mrkl, ale chci si to vychutnat šokem u konzole :-P. Ještě sem se ani nedostal do prahy, teprve pochoduji v somálsku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Praha je jedna z posledních misí (nevim kolik jich tam je ale asi 18 a praha je 13,14 nebo nějak tak prostě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.