majny Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Zderac!Hraje někdo pálenku?Ze dne na den mi nejde mw2 a 3...sakrblé....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 kdyby sis vsiml tak to nefunguje.. probehl tichy update a zablokoval to kazdymu kdo byl online.. takze nefungujou xgd3 hry a hry s ochranou AP2.5/6... pravdepodobne mas taky flagnuty xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majny Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 jasně...co teď s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 tady máš návod.. dnes ho jdu taky zkoušet.. http://console-forum.net/tema/133109-problem-s-hrami/page3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Hej dobrý ale .. :D to byla jen otázka, pouze jsem to zaslech když se někdo o tom bavil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 jo ja jsem stahl ten patch tedka a stejnak mi to pořad nejde prostě si nezahraju nikam mě to nepřipoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tak zadna zmena. Pres den to bezi v pohode s tim rozdilem,ze uz to pripojuje i cizince. Ale v noci porad nic, zadny hratelny server. Zkousel jsem vsechny mody a krome BAREBONES to nic nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 jj mě šel jenom TD nevim prostě co stim je a neni co moc dobra reklama pro COD;) měli to změnit hned jak ta hra vyšla nevim včem je problem měli stare cod proč to neudělali jako ono kamoš ma PS 3 a mu to pry jde vpohodě a hned se to připojuje tak že mě to pěkně Se*** zatim asi jen Battle no;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEniso Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Půjčil jsem si od kamaráda Mw3 mám flš 2,0 a hra se mi rozjede a po 30 sekundách jak jedu na nosítkách se mi objeví Clen disk nebo restartovat konzoli... Jak chci hru nahrát na disk píš mi to: No valid storage devices found. Make sure an x box 360 storage device is inserted, and that it has enough space avilable.. Ale ta hra mu normálně šla projelto proč mi to nejde?? Prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 No a jak to mas s pameti? HDD nebo karta ci jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 zatim super hra...dneska sem si ji poridil..nejdriv si prolitnu pekne singl a pak hura blbnout do mp :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 OMG hral jsem vsudy vseho jeden zapas a multak uz me pekne sere, chtel jsem to jen tak zapnout na jednu rychlou hru na odreagovani se mezi ucenim a cekal jsem asi podelanou ctvrthodinu nez me to pripojilo na sever, kdyz me stvalo jak dlouho to trva, tak jsem ten matchmaking vypnul a dal znovu nalezt hru, nacez me to hodilo zpet do te cekajici skvadry......dnes jsem udelal blahove to same a uz deset minut bez pokroku cekam...... Co to ma tvl znamenat? V MW2 jsem cekal vzdy nanejcys dve minuty a tady se to neda vydrzet......koukam ze EA si s Activisionem muze podat ruku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Jj ted jsou tam nějaké chyby a vychází hrozně moc mini-patchů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Taky jsem si vsiml, zkousel jsem to snad v utery, to jsem stahoval update, dnes take....ale nevim jestli nebyl problem v tom, ze jsem nebyl zaregistrovany do elitu, jen co jsem se zaregistroval mi to naslo hru hned, coz muze byt jen nahoda, po jedne hre jsem to musel vypnout a vratit se k uceni, uz tak dost prokrastinuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Z Elite to nemá nic společného ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 A co S Elite? :D No ja nevim jak rikam, nemuzu to hodnotit, protoze jsem to hral po tom jen jednou, ale z myho pohledu to pusobilo jak magicke zaklinadlo....kazdopadne doufam ze se to vydrzi, protoze takhle je to nehratelne, fakt nemam trpelivost cekat az desitky minut na pripojeni do hry.....nevim co vsechny ty SUPER UBER FPS tak mlzej, nejdriv se nemuzu prihlasit ani poradne do hry BF3 ted se mi x(desitek)minut nacita MW3......skoro bych si myslel ze je chyba na me strane......coz doufam neni, nikdy problem nebyl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 me to slapalo vpoho dokud mi nezkoncilo clenstvi kua :-DDD tak aspon tedka dohraju ten singl konecne :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 O to horší je, že takhle domrdané je to i na PC kvůli zlu jménem IWnet... dediky forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Jo jenze PC je PC a tam je to pohrbeny, proc ale musi trpet i konzolisti? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 spíš proč pc hráči musí trpět věc zvanou matchmaking?! pfff věc... to neni věc, to je sračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Stejne to nikdo na Pc ani poradne nehraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Stejne to nikdo na Pc ani poradne nehraje :D No u nás v našem rozvojovém východoevropském státečku jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 U nas to na PC spis poradne nikdo nekupuje :) Ikdyz zase....kde jo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 jono na pc vyhrál souboj BF3 bych řek... na konzolích zas MW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Jinak touz asi ani nebude...activision jasne cili na konzole, dokonce tak jasne, ze mu pomalu zacina byt PC ukradeny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.