rockyzz Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Je to ♥♥♥♥♥♥ní, snad to "opravěj" - TDM mě neba, chci Demolition, Sabotage nebo SnD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowback Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Aha,takze chyba neni na mem prijimaci :D No skoda,tdm dobry ale ostatni lepsi :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 mě strašně chytl Free for all to je luxus mod. jack: ja hraju na ps3 a s cechama vubec nehraju, jako ze je vubec nepodkavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowback Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 free for all je super,ale ani na ten se nechytam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 mě strašně chytl Free for all to je luxus mod.jack: ja hraju na ps3 a s cechama vubec nehraju, jako ze je vubec nepodkavam. Bud rad, ja hraju taky furt jen s cehama :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 je pravda že tady je velká slabina WF3, musím říct že v tom je BF3 super, hru to najde hned tak do 2 až 3 sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 desime me napis reset all player stats po dosazeni 10th prestige, jako že všem hráčum dotycnej, kterej dosahne 10th prestige resetuje staty? ps: nevim co máte za problem, kam se pripojim tam doplnuju plnej pocet hracu na jakejktory mod a v jakou koliv dobu a hru to najde behem sec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Kdes to vzal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Je to chyba Xbox verzí, prostě Region lock. Já např přes den hraju uplně v poho. Je fakt, že je to víceméně jen s čechama. Večer je to ale bez šance. Kromě modů Barebones a Sabotage to nenajde jedinou hru. Na Twittru prý vyšla zpráva, že mají tento týden vydat update multiplayeru, takže do té doby se hra nepodívá do mechaniky a jdu krok zpět na Crysis 2, mimochodem vyšel tam update a hra zas běží v poho (dáme nějakej match Desmonde? si pamatuju, žes hrával) Arek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 desime me napis reset all player stats po dosazeni 10th prestige, jako že všem hráčum dotycnej, kterej dosahne 10th prestige resetuje staty?ps: nevim co máte za problem, kam se pripojim tam doplnuju plnej pocet hracu na jakejktory mod a v jakou koliv dobu a hru to najde behem sec. To by byl trošku moc velkej úlet, nemyslíš?:) Podle mě prostě dohraješ 10. prestiž a pak to budeš moct všechno valit znova. I když to zní taky divně:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Kdes to vzal? barracks/prestige shop/reset all player stats. jěště že na ps3 neni region lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 To resetuje všetky staty proste. Keď sa dostaneš na hacknutý server , alebo čo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Néééé, DarkTemplare, to je něco jiného, tady je taková věc, že když se dostaneš k prestige 10 tak tam dostaneš na výběr jestli nechceš zresetovat všechny statistiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Co to je za ♥♥♥♥♥ni moznost? :D Kdo by to delal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Třeba ten co se tam vyšplhá na to místo ale má blbé statistiky, nebo ten co ho nebaví mít furt bez postupu level 80 a prestige 10 a chce začít znova, to by byl asi můj příklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Sice chapu ty duvody ale preci jen nechapu, ze by to nekdo delal a prisel tim o veskery postup.....to ja bych to radsi nechal i za cenu toho, ze uz nemam kam lvlovat.....ikdyz desata prestige, to neni muj pripad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Nechápeš? Hm, to je tvoje věc. Je nuda hrát to furt dokola a nic nedělat, když si level 1 atd tak tě to prostě nutí hrát dál a dodělat do konce, a pak už je to nuda, tohle je určitě skvělá věc tohle vynulování, alespon pro mě jo, ačkoliv mě už moc MP CoDu nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Tak dnes jsem hral misi z prahy a nektera mista si podobna jsou, ale fakt to jsou jen casti celek je hodne neverohodny (coz me stbe, mapu pri briefingu maj spravne), obcas znejici cestina zni fakt vtipne a staromak to zabil ten je vaznne vtipny s tou podivnou budovou u celetne, ale tak zas co bych od americkych vyvojaru mohl chtit ze :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Nemohou vše dělat do detailů, ale Praha to fakt nebyla no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 A povšimněte si prosím v multiplayerové "pražské" mapě těch tagů na zdech...to se pobavíte. Sprejeři se vyřádili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Jasny ale prdnout na staromak nejakou smyslenou obri budovu, to uz mi prijde jako prehrocene maly smysl pro detail :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak jsem to dnes dohral a musim rict, ze jak me to na zacatku trosku zklamalo, tak jsem si to ve vysledku klasicky paradne uzil, vyjimecne jsem hral na hardened, coz mi prislo tak akorat, tezke to rozhodne nebylo, az teda na posledni misi, kdy musite jit po makarovi pres ten balkon v casinu, tam je jedno misto tak ♥♥♥♥♥sky nadesignovano, ze jsem se vpodstate nemohl hnout z mista, aniz bych hned neschytal naloz kulek, ale asi na desaty pokus, kdy uz jsem mrskal ovladacem do zeme se to nastesti povedlo :) Jinak konec je fajn, asi jsem mel prilis vysoka ocekavani po tech komentech tady, prisel mi takovy normalni, urcite jsem nekoukal s oteverenou hudbou a nerikal si "cool", coz se mi vetsinou u tech predchozich MW koncu stavalo.....asi starnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Je to tak...pořád jsou tam ty "cool" momenty, ale je to furt to samý a už to ztrácí dech, ani technický hračky moc netáhnou. Každopádně ten vítěznej doutník na konci byl epic :D Cpt. Price je tvrďák jak má bejt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Kurna ten price má fyzičku. Byl v COD1,COD2,MW1,MW2,MW3 a takhle tam řádí. Koukám, že ezio má co dělat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Akorat ze v COD 1 a 2 to nebyl tenhle Price ale asi jeho predek :) A nebo nam nejaky dalsi dil CoD vysvetli, ze objevil zpusob, jak cestovat casem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.