Ultimate7th Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Akorat ze v COD 1 a 2 to nebyl tenhle Price ale asi jeho predek :) A nebo nam nejaky dalsi dil CoD vysvetli, ze objevil zpusob, jak cestovat casem ;) nebo ho proste naklonovali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 A nebo je Cpt. Price ve skutečnosti jen krycí jméno Chucka Norrise... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 A nebo je Cpt. Price ve skutečnosti jen krycí jméno Chucka Norrise... :DTo by si nemusel pak oblíkat jugernaut oblek.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Kdyby jste se někdo někdy MW3 zbavoval dejte vědět, koupil/vyměnil bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak jsem ted dal MW3 vic casu a musim rict, ze me MP zase chytnul, mnohem vic nez BF3, ktery vicemene ani nehraju..... Libi se mi, jak se omezeli perky a nektere se prenesli primo do zbrani, coz pak ve vysledku funguje skvele, ikdyz to muze nekdyy dost zvyhodnovat hrace, kteri maji uz dlouho nahrano.... Jinak killstreakove balicky mi taky prijdou super, jelikoz nejsem takovej killer tak my vyhovuje celkove scitani u supporta a i ta nenasilna vybava je super, napriklad balisticka vesta je vazne fajn.... Mapy jsem vsechny bohuzel jeste nehral, protoze mi prijde, ze se hrajou zase porad dokola vicemene 4-5 map a zbytek malokdy, kazdopadne jsem jjeste nenarazil na mapu, ktere by se mi nelibila, na mapach je i videt snaha zamezit nejakemu kempeni (cemuz se ovsem vyhnout nikdy uplne nejde, takze hrat obcas takovou Mission s kemperskyma cechama je fakt zazitek). U nekterych map mam ale az moc pocit, ze to je proste jen behani a doufani ze vas nikdo netrefi dozad :) Ale celkove jsem vazne spokojen, prijde mi to jeste akcnejsi nez MW2 a to se mi libi, je to proste hrozne rychle a fajne ;) Jinak, jde tam povolit v MP aim assist? Nezkousel jsem to, ale kdyz obcas koukam na killcam, kde me borec odstreluje a ja dostavam headshoty, to mi fakt prijde uz moc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Kdyby jste se někdo někdy MW3 zbavoval dejte vědět, koupil/vyměnil bych. Co nabídneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 No deep by ten X360 disk asi nemel kam strcit :) Nebo se pletu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Možná tak do prdele... :DDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 CoD: MW3 má prodáno 20 400 000 kopií :) zdroj: vgchartz.com BF3 má pro srovnání prodáno 9 000 200 kopíí ;) ( z toho 1,13 mil. PC ;)) zdroj: vgchartz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 CoD: MW3 má prodáno 20 400 000 kopií :)zdroj: vgchartz.com BF3 má pro srovnání prodáno 9 000 200 kopíí ;) ( z toho 1,13 mil. PC ;)) zdroj: vgchartz.com To je tim že dneska hrajou hry jen samý průměrní hráči a malé děti (tím neříkám že MW3 hrajou jen malé děti), CoD se prodává nejlépe a je v žebříčku prodejnosti za posledních pár let na prvním místě, prostě jsou na to lidi zvyklí a nechtěj ani přecházet na něco lepšího (BF3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Rofl tohle porovnávání dvou absolutně, ale absolutně odlišnejch titulů. Já nevim, že vás to ještě baví. Dyť to v podstatě neni ani stejnej žánr. Ok, omlaťte mi o hlavu, že obě hry jsou válečný FPS, ale tim to končí. CoD je arkáda, rychlá, zábavná, efektní, kterou si můžete pustit na chvíli, když máte čas na jeden match. Battlefield je snaha o co nejreálnější přístup k válčení. Ani jedno z toho není lepší nebo horší. A určitě nejsem sám, komu se v x momentech líbí lety prověřená grafika CoD víc, než konzolový Frostbite 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Rofl tohle porovnávání dvou absolutně, ale absolutně odlišnejch titulů. Já nevim, že vás to ještě baví. Dyť to v podstatě neni ani stejnej žánr. Ok, omlaťte mi o hlavu, že obě hry jsou válečný FPS, ale tim to končí. CoD je arkáda, rychlá, zábavná, efektní, kterou si můžete pustit na chvíli, když máte čas na jeden match. Battlefield je snaha o co nejreálnější přístup k válčení. Ani jedno z toho není lepší nebo horší. A určitě nejsem sám, komu se v x momentech líbí lety prověřená grafika CoD víc, než konzolový Frostbite 2. Prověřená grafika? :lol: To sice ano, ale stará a opotřebovaná a posledních pár let stále stejná, tímhle nechci porovnávat grafiku z BF3 (která je mimochodem lepší, novější a hezčí) ale tak to prostě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Prověřená grafika? :lol: To sice ano, ale stará a opotřebovaná a posledních pár let stále stejná, tímhle nechci porovnávat grafiku z BF3 (která je mimochodem lepší, novější a hezčí) ale tak to prostě je. A neni to snad jedno? Ja nemusim mit z grafiky orgasmus hlavne ze se to fajn hraje, nechci startovat zase flame, ja jsem toho nazoru ze oboji je super a oboji uplne jiny...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 A neni to snad jedno? Ja nemusim mit z grafiky orgasmus hlavne ze se to fajn hraje, nechci startovat zase flame, ja jsem toho nazoru ze oboji je super a oboji uplne jiny...... Jasný, mě taky nejde o grafiku, ale taky je to nějakej rozdíl a zahrát si něco z více "foto-realistickou" grafikou je furt lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 S tim nesouhlasim....kdyz to bude super realisticky a na ♥♥♥♥♥, tak tomu fakt nedam prednost pred "osklivou" zabavnou hrou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Však ne, asi jsi nepochopil jak to píšu, myslel jsem to takhle, za: 1. zahraješ si zábavnou hru ze super grafikou 2. zahraješ si zábavnou hru z horší grafikou Tak co si vybereš? Snad chápeš jak to myslim ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Desmonde, to je tím, že už máme něco odehráno :D Nechci dědkovatět ve třiadvaceti, ale když si vzpomenu, jak zábavný byly hry kolem roku 2000 a jak jsou na tom teď, slza se mi dere do oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 a co teprv hry v roce 95 :) (taky nechci dedkovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Ty voe v roce 95 mi bylo šest a hrál jsem Dooma u babičky v práci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 no a jaka to byla parba, chodit se 2% zdravi po levelu a modlit se za nejakou lekarnu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Jj to uz dneska "decka" nepochopej :D Pro me je grafika vetsinou na poslednim miste, nestalo se mi snad jeste ze bych kupoval hru kvuli tomu ze vypadala huste :) I proto mi je jedno ze MW vypada tak jak vypada a zni tak jak zni, obcas proste neni nad to prijit z prace utahanej domu a vystrilet se v tom chaousu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Jj to uz dneska "decka" nepochopej :D Pro me je grafika vetsinou na poslednim miste, nestalo se mi snad jeste ze bych kupoval hru kvuli tomu ze vypadala huste :) I proto mi je jedno ze MW vypada tak jak vypada a zni tak jak zni, obcas proste neni nad to prijit z prace utahanej domu a vystrilet se v tom chaousu :) Mě je 14, a furt to pochopim, pro mě je grafika taky na nějakém tom posledním místě, přecijenom CS 1.6, Minecraft, dvoje z mou 5 top her, grafika? ...Neřešim (ačkoliv u MC je to tak naschvál samozřejmě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Hele ta terminal mapa z MW2 za daco se pak da stahnout z elite jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Zdar, když mi nejde MW2 ani Black Ops, půjde mi MW3? Nejde mi to s toho důvodu, jak to píše, ať vyčistím disk, nebo z podobného důvodu, nejde mi už ani Fable 3, snad budete vědět. Díky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Jestli nemáš něco s mechanikou. Nedávno jsem reklamoval nato, že mi to nechtělo přečíst hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.