mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 rockyzz nevím jestli mě máš přidaného na XBL můžem dát Special ops nebo Zombie mod GT: Mendlik11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Zombie mod pro 8? To už plácáš nesmysly, o tom to je, nemáš se dostat do kola 100, aby jsi se dostal do dalekého kola tak musíš být dobrej a mít dobrou partu. Já to jednou dotáhl v Nacht der Untoten do 40 kola na PC a v Shi no Numa nějak do 30-35, je to lehký - jen musíš mít taktiku. Přidaného tě nemam, pošli mi friend request. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Zombie mod pro 8? To už plácáš nesmysly, o tom to je, nemáš se dostat do kola 100, aby jsi se dostal do dalekého kola tak musíš být dobrej a mít dobrou partu. Já to jednou dotáhl v Nacht der Untoten do 40 kola na PC a v Shi no Numa nějak do 30-35, je to lehký - jen musíš mít taktiku.Přidaného tě nemam, pošli mi friend request. Ale takovou partu dostaneš jednou za uherskej roky tak ;) nahodou by to bylo zajímavé hrat pro více lidí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Další nesmysl, na PC jsem to hrával furt z jednou a tou samou partou CoD4 progamerů takže to nebyl problém a na konzoly stačí sehnat jen dobré hráče, které najdeš i tady na foru a je to... Ale ten OT už tu radši uzavřeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Ty meleš nesmysli mě PC nezajímá :lol: a na Xku se shání těžko dobrá parta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Prosimtě co to furt meleš? Co je na tom těžkýho? Prostě tu napíšeš někomu, přidáš, domluvíte se a hrajete, pokud by jsi hledal tak tu mám topic pro Black Ops a tam je napsáno asi 40 lidí a je mezi nima i opravdu hodně dobrých. Hele prostě už v týhle diskuzi nebudeme pokračovat j? :D Nemá to cenu, to by jsme se mohli donekonečna bavit, hádat, psát o tom stejnym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Prosimtě co to furt meleš? Co je na tom těžkýho? Prostě tu napíšeš někomu, přidáš, domluvíte se a hrajete, pokud by jsi hledal tak tu mám topic pro Black Ops a tam je napsáno asi 40 lidí a je mezi nima i opravdu hodně dobrých. Hele prostě už v týhle diskuzi nebudeme pokračovat j? :D Nemá to cenu, to by jsme se mohli donekonečna bavit, hádat, psát o tom stejnym... Sehnat partu těžký není ,ale dostat se sní do 25lvl -x to už je těžší :D Už radši nebudu spamovat :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 No, ono to pak už od levelu 30 ani nepoznáš rozdíl, tím myslím že pokud hraješ už ve 40 lvlu a nebo v 50 lvlu, tak tam rozdíl není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Ale mám radši placen map packy ve kterých jsou i psi a to je teprv nářez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 O psi ale vůbec nejde ne? Ty jsou lehcí a nudní, podle mě... Jinak, o čem se přesněji ted bavíme WaW zombie modu nebo BO zombie modu? A prosím odpověz mi do PM už, nebylo by vhodný tu dělat dalších 5 stran takový ot a to už sakra myslim vážně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 dneska přidali na xko novou ukázku multáku...je to ořád to samé co se týče grafiky ,vypadá to jako přidané mapy do BO :D prostě batl bude graficky a moc lepší.ale hrát se bude oboje to je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rage Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Speciální edice bude určitě. Ale pravděpodobně delší dobu po vydání. Určitě bude již představená Hardened Edition: Informace o obsahu Hardened edice: Call of Duty: Modern Warfare 3 herní disk s unikátním designem. Jeden rok členství v Call of Duty Elite. "Founder status" exkluzivní in-game emblemy, hráčské karty, maskování, klan XP podporu a další exkluzivní výhody. Ocelová krabice na hru. PlayStation Network exclusive: “Animated Timeline Theme”. Xbox 360 exclusive: “Special Ops Juggernaut Xbox Live Outfit”. Limitovaná edice: Časopis, v kterém je více než 100 stran. Jsou v něm autentické vojenské náčrtky, diagramy a písemné záznamy. Zdroj: http://www.codzone.cz/viewpage.php?page_id=207 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Rage ty plácáš ale kraviny... Speciální edice samozřejmē bude, ale v ČR nejspíše ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Specialní edice Xboxu,musím říct ,že jsem předobjednal jen kvuli vzhledu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rage Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Rozhodně kraviny neplácám. Speciální edice bude určitě, ale zatím není jasné jestli i v ČR. Ale já bych řekl že Special. edice bude v ČR určitě. A také ještě nikdo neví, co ve Speciální edici bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Rage- no jo ,ale všichni si koupěj normální edici kterou si zahrajou a pak už nebudou znova kupovat limitku. mendlik18- je to zbytečné vypadá to dobře ale až výde nové COD xbox s novym motivem tak to bude vypadat jako když máš starej xbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Rage tvl co to zase povídáš speciální edice = hardened a ta v česku nebude, už o tom i psali někde! A o Hardened se ví už všechno... Jinak mendlík, kde prodávaj v ČR tu speciální edici X-360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 si myslim že objednat z UK nebo někde jinde...to by jí mělo jinak JRC :D což tam maj celkem dobrý konzole jako třeba GOW xbox 320GB HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak panove uz je to na svete Region Free, XGD3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 tak ať je na světě i nějákej ten BANík:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 tak ať je na světě i nějákej ten BANík:D Pis k tematu a nezasirej to tu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Pis k tematu a nezasirej to tu :lol:toto je zatím k tématu vše co můžu říst, protože bohužel hru budu mít až 8.11 jak se dostane do obchodu! Jiank jsem se koukal na achivementy ze hry a je to standartní, Intely, Special Ops a obtížnosti plus nějáky to zabytí. Podle ajchů tam budou i nějáký vlny nepřátel (něco jak GOW2,3) Je tam i 15vlna, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak panove uz je to na svete Region Free, XGD3 JJ taky to už mám na share rapidu.Přes noc to stáhnu, zítra dohraju battlefield 3 a v pátek palnu cala a jdu na to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 jo je na svete a ja uz vypaluji pak skusim a dam vedet jaketo je singl v BF3 me sklamal tak ze u cod uz se kupovat dopredu nebudu dokud neskusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 asi nějaká krysa bonzuje linky :D bo jsem stahoval od jednoho týpka na C-P. a druhý part mi chcípnul za polovinou a teď, když na ten part kliknu znova, tak mě to hodí do prázdné stránky :D když to někoho baví, bojovat s větrnými mlýny :D hold počkám na jiný UP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.