tom84cz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 tak tak a bf3-top grafika jinak souhlas BF3 - top MPMW3 - top SP a možná COOP Na tom se shodneme ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Nechapu, proc maj vsichni takovou potrebu porad srovnavat BF3 s MW3 (nebo obecne BF proti CoDu).... Jsou to vicemene uplne jine hry, jo jasne,jsou to valecne FPS, ale oboji se hraje jinak, vypada jinak a hlavne je to kompletne uplne jiny zazitek. Rikat ze BF3 ma nejlepsi MP je proste jen subjektivni nazor, me prijdou oba MP skvele, protoze mi kazdy nabidne jiny typ zabavy....obcas mam chut na rychli perkovany MW, jindy zase na rozsahly realictejsi BF..... Rad si koupim a zahraju oboji a vazne nemam rad kdyz to nekdo sahodlouze srovnava (a vetsinou strasne kritizuje CoD)... Jo jasne, neni to tak krasny jak BF3, jo zbrane znej jak kulickovky, ale koho to sakra zajima, kdyz je SP neuveritelna naskriptovana jizda (skripty porad v IW umeji pouzivat pro pocit z hry lepe nez v bf) a mp jsou proste hodiny a hodiny zabavy, ikdyz jine nez bf..... Ja hraju hry proto abych se bavil a ne proto, ze chci, aby mi na obrazovce probihala skutecna valka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 tak tentokrat se cod moc povedl zadna nudna pasaz jak predeslem dile a uz ubec jak v BF3 tam to bylo des jinak inteligence protivniku je i tady lepsi nez v bf3 a co se tice grafiky tak i ta je lepsi tady je to divne ale je to tak proste u tedle hry se nenudite a kochate se okolim i dokonce je lepsi i destrukce proste paradni gamesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Pokud bude MW3 na PSN, jakože to zatím vypadá, tak si určitě koupím slot. Zajímá mě jen singl, mulťák CoD pro mě není, a tak se mi za hru nějakých 1300 dávat nechce, a čekání na slevnění je vždycky trvá páč si CoD dlouho drží svou cenu. Singly obou her jsou dost jiné, BF3 se více podobá válce zatímco MW3 spíše Jamesu Bondovi v maskáčích. Ani jedno podle mě není špatně a oboje mě baví. V MP je rozdíl ještě větší ale tam o MW už že mě baví říct nemůžu, je to takové strašně rychlé a hektické (když jsem hrál MW2 poprvé nevěděl sem že můžu killcam přeskočit a do hry se vrtátit prakticky okamžitě - to se mi nelíbí, hráč pak ze smrti nemá žádný strach když ví že se nebude respwanovat čtvrt minuty...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak dohráno :) 4hodiny 8minut... Je to nářez, ale čekal jsem větší epic :?. Ale jinak hodně zabaví i ten survival mod ten je parádní :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 4 hodiny....to je asi novy rekord v kratkosti herni kampane (pokud si nejel nejakej speedrun :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak dohráno :) 4hodiny 8minut... Je to nářez, ale čekal jsem větší epic :?. Ale jinak hodně zabaví i ten survival mod ten je parádní :). Mod přežití jako u GoW3?? nářez,už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jaká je Praha??? to je jediný na co se u MW3 těšim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Spec Ops Survival mode ;) Jinak Dunky, jak to končí? (PM pls) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jaká je Praha??? to je jediný na co se u MW3 těšim... Mise v Praze jsou nejvíc epic :), samozřejmě nesmí chybět ani náš jazyk (takže tam uslyšíte češtinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Najs, hrozně se na ten příběh nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Mise v Praze jsou nejvíc epic :), samozřejmě nesmí chybět ani náš jazyk (takže tam uslyšíte češtinu) A znito alespon jako cestina nebo jak kdyz se amik snazi mluvit cesky? A je tam ta Praha alespon poznat? Nepredpokladam, ze to bude realny, ale doufam ze alespon realnejjsi nez traileru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A znito alespon jako cestina nebo jak kdyz se amik snazi mluvit cesky?A je tam ta Praha alespon poznat? Nepredpokladam, ze to bude realny, ale doufam ze alespon realnejjsi nez traileru :) prahu poznáš :), dokonce tam jsou i ulice atd. (reálný) ... Cesky bych řekl mluvili normalně češi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A jak je to s postavama? Chci hrát hodnē za Soapa, ten Frost mē moc nezajímá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A jak je to s postavama? Chci hrát hodnē za Soapa, ten Frost mē moc nezajímá :( To tě zklamu za Soapa si nezahraješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Vsak je to dobre, lip se na nej kouka nez hraje (doufam ze to nezni moc prihrate :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 4 hodiny....to je asi novy rekord v kratkosti herni kampane (pokud si nejel nejakej speedrun :D) Tak Desmond je jasnej :) Me Soap moc sympatickej nebyl, vypadal jak Sev z Killzone, takovej pankac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Dik no......:) Soap je frajer, respektive v CoD4 ani moc ne, tam byl jeste zelenac, ale v MW2 si jede a ten mohawk vypada huste :) No radsi uz mlcim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Nezahraju?! Wtf, to celou hru budu hrát za ♥♥♥♥ho Frosta a další nový postavy? Co si IW a Sledgehammer sakra myslel?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Nezahraju?! Wtf, to celou hru budu hrát za ♥♥♥♥ho Frosta a další nový postavy? Co si IW a Sledgehammer sakra myslel?! A co ti na tom tak vadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Je to z stejnē jako s Cpt. Pricem nejhlavnējší postava celé MW série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No a? Za Price taky nehraješ v každém díle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 A podelas se ze za nej nebudes hrat? :D EDIT: Deep me predbehl Mimochodem, co vim tak za Price si hral jen chvilku V MW a pak snad (to nevim jiste pac jsem nehral) byl hratelny (nebo urcite tam byl) v WaWu, ve starych CoDech byl urcite nehratelny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Za Price se hrálo jen na Ukraině v Černobylu v COD4... podle mě jednoznačně nejlepší mise v celé sérii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Za Price si nehrál vůbec, ale furt (skoro) ti byl po boku když si hrál za Soapa v MW1 a pak ke konci MW2, prostē Soap McTavish je úplnē nejdůležitējší postava MW série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.