rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No MW3 se tenhle rok co se trailerů týče vůbec nějak dobře neukázal, ale stejně se nemůžu dočkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No oproti prehypovanemu BF3 vypadala ta letosni MW3 kampan trochu chude, ale co oni stejne vedi, ze je to tak silna znacka, ze ani nemaji potrebu takhle hypovat, stejne se tu bude prodavat jak housky na krame.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Neví někdo, jestli půjde hrát multiplayer jako "hot spot" (podobně jako GoW)...nechci na live, nemám zde připojení k netu...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 hot spot? Wtf? Nemyslíš splitscreen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jo, splitscreen ;) u nás se říká hotspot...tak promiň ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 hotspot, a to jsi slyšel kde? To nedává ani nejmenší smysl :D Jinak splitscreen tam je, jako u všech předešlích CoD (až na classic - remake jedničky). Spec Ops pro dva a mp proti sobě až pro 4 hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Nevím, prostě hantýrka...my tomu tak říkáme, nikde jsme to neslyšeli - prostě hotspot - jako "horké křesla" a paříme...neuvědomil jsem si, že odborně to je prostě jinak :D každopádně jsem se omluvil a není potřeba to dál řešit...dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 No, každopádně už nikde na webu hotspot nepoužívej - hotspot je výraz pro speciální místa pro "snipery" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 takže spec ops pujde offline na splitscreenu?? (s kamošem na jednom xku ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ano, stejně jako u MW2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Nevite, jak je to s tim survival modem? Je to soucast Spec ops (jako nejaka mise) nebo je to samostatny herni lezim ala zombici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Spec Ops je rozdělen na dvě části, jedna je Mission - jako v MW2, a druhá nová je Survival, tam prostě přežíváš jako v hordě GoW nebo jako v zombících akorát proti normál lidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 všiml jsem si ze mw3 je uz ke stazeni.. tak se chci zeptat.. v utery se mi vrati xbox z flashovani, budu tam mit lt2.0 a chci se zeptat jestli to normalne spustim nebo to ma nejakou ochranu a nepujde to? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 všiml jsem si ze mw3 je uz ke stazeni.. tak se chci zeptat.. v utery se mi vrati xbox z flashovani, budu tam mit lt2.0 a chci se zeptat jestli to normalne spustim nebo to ma nejakou ochranu a nepujde to? diky Pujde ti to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tak v uterý si jí jdu vyzvednout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Pecka, pokud budeš hrát i MP a spec ops, napiš se do topicu v XLive sekci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 To ja si asi pockam az na patnactyho kdy vychazi AC, pac se mi nechce behem dvou tydnu chodit trikrat do xzonu, pro MW, Skyrim a AC :) Jelikoz byli tenhle rok trailery a gameplaye naprd, tak me to ani tak moc nestve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Assasina asi Limitku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ahoj moža blba otazka je hra XGD3? nebo normal? jestli to rozjedu na LT 1.91? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ahoj moža blba otazka je hra XGD3? nebo normal? jestli to rozjedu na LT 1.91? Tam kde to stahuješ je to napsané , tak se nemusíš na vše ptát ! Stačí trochu hledat . XGD3 + LT 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 To ja si asi pockam az na patnactyho kdy vychazi AC, pac se mi nechce behem dvou tydnu chodit trikrat do xzonu, pro MW, Skyrim a AC :)Jelikoz byli tenhle rok trailery a gameplaye naprd, tak me to ani tak moc nestve :) To by mě dost štvalo, já si už konečně zahrát tu luxusní kampan!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jak rikam letos me to ani moc nestve, tesim se, ale ne zas prehnane, stejne uz ted ani neni tolik casu na hrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Battlefield 3 tento rok urcite vyhral ale mw3 taky neni vubec spatny,valecny peklo a mise v praze za jedna,ale opet hraci doba?Black ops bylo delsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladakoc Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Nevíte jestli bude mít hra české titulky? Pokud ano, chystám jí koupit v úterý v Německu, myslíte že i tam budou české titulky(něco jako verze multi)? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Battlefield 3 tento rok urcite vyhral ale mw3 taky neni vubec spatny,valecny peklo a mise v praze za jedna,ale opet hraci doba?Black ops bylo delsi. No vubec bych se nedivil, kdyby mi vydrzelo SP dele nez u BF3, tam slibovali nejakych deset hodin a ja to mel tak za 5-6 a to nejsem nejaky rychlik a jeste jsem pora umiral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.