Mathers Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tak dohráno :) 4hodiny 8minut... Je to nářez, ale čekal jsem větší epic :?. Ale jinak hodně zabaví i ten survival mod ten je parádní :). Dohráno na PC nebo XBoxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ten cas bude stejny :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 náhodou se zeptam , nemelo to byt ve 3D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladakoc Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Nevíte jestli bude mít hra české titulky? Pokud ano, chystám jí koupit v úterý v Německu, myslíte že i tam budou české titulky(něco jako verze multi)? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Nevíte jestli bude mít hra české titulky?Pokud ano, chystám jí koupit v úterý v Německu, myslíte že i tam budou české titulky(něco jako verze multi)? Díky za odpověď nic jsem o cz neslyšel,myslim že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Modern Warfare 3 nebude mať 3D - napriek tomu, že Black Ops 3D malo, nové pokračovanie COD série ho už mať nebude, potvrdilo to Infinity Ward. tak eurogamer potvrdil lepsi je mw3 nez singl bf3 http://www.eurogamer.cz/articles/recenze-modern-warfare-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 http://www.xbox360achievements.org/news/news-10041-Got-an-Early-Copy-of-Modern-Warfare-3--Play-it-and-You-Risk-an-XBL-Ban-%5BUpdated%5D.html Jaj, sice uz to mam doma, ale dnes to hrat urcite nebudu, do zitra vydrzim a aspon nebudu nic riskovat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 nejvetsiborec, odkud to máš? Já to mám od xzonu, dneska mi to poslali, takže zítra jdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Tak dnes mě dostalo to letadlo jak se rozpůlilo to bylo fakt Epic A ještě musím dodat že Horda je asi tak 500 x lepší než Survial to je uplně nuda (možná je to mapami, ale prostě mě to nějak nechytlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 To je jasné že je horda lepší, ten survival je jen ubohá kravina, to je alespon můj názor, a taky - proč je to jen pro 2 hráče?! Pokud by to chtělo konkurovat, tak aspon pro 4. Stejně na hordu a zombie mod to nemá nejmenší šanci, to je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 z těch co už to hrají, když můžete porovnat grafiku s tředchozím dílem a taky BF3, jak si na tom MW3 stojí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 nejvetsiborec, odkud to máš? Já to mám od xzonu, dneska mi to poslali, takže zítra jdu na to. Já to mam z Alzy. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 z těch co už to hrají, když můžete porovnat grafiku s tředchozím dílem a taky BF3, jak si na tom MW3 stojí??? Tak oproti MW2 se mi zdá že se to o něco zlepšilo a BF3 jsem na xku nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Právě jsem dohrál kampaň BF3 a začal hrát tohle.Musím přiznat že už jsem se těšil až to dohraju,grafika BF3 krásná ale cal je cal.Hraju v calovi první misi a grafika určitě horší není !!! Levá obrazovka SPECIAL OPS je jen pro LIVE že??? Ten battlefield byl super ale štvalo mě že mrtě misí je ve tmě,doufám že MW3 nezklame a bude lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tak MW3 je odemě vzdáleno 9km na jiné poště, tak to tu snad budu v těch 12:30 mít :D Krabbio, Spec Ops je jak pro live tak i offline... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 já za chvilku vyrážím pro hru do Brna už tam na mě čeká:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Hehe, tak to zítra či pozítří dáme ne? Já si dnes zahraju kampan + ajchy a pak se jde Spec Ops :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Hehe, tak to zítra či pozítří dáme ne? Já si dnes zahraju kampan + ajchy a pak se jde Spec Ops :D ok , určitě dáme...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Za 15 minut si pro to jdu na poštu, hrozně se těšim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 OMGG Rockyzz okamzite chci dojmy jaky to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ted hraju 5 misi na veterána, a zatím je to perfektní, je to dokonce lehčí jak MW2 = omg! No každopádně se zatím dost bavim, dnes to nedohraju ale půlku snad jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Chci se zeptat, jen se mi to zdá nebo MW3 má lepší grafiku než black ops i MW2 ?? Mám nahráno 20 procent kampaně a jsem úplně unesen,grafika podle mě lepší než BF3 i samotná kampaň více akční--celkově fakt bomba !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Zcela jistě má lepší grafiku, to je jasný, ale né že by to byla nějaká "evoluce"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Nemá někdo stejný problém jako třeba Forza 3 , co se týče funkčnosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Dneska konečně MW3 přišlo,tak jdem smažit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.