pepan12 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ahoj všem mám jeden problém chtěl bych zkonvertovat 3D film na HDD a pak ho zkopírovat na PS3 zkoušel jsem to přes txMuxer 1.10.6 ale nejde my to nevím jak to mám tedy udělat jestli to vůbec teda jde pokud ano poradí někdo děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 3D film do súboru m2ts nedostaneš a tsMuxer 3D film konvertovať nedokáže. Pochybujem, že či sa to vôbec dá. 3D formát používa o mnoho väčší dátovy tok ako bežný 2D formát videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepan12 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 aha jo díky no a dá se to nějak dostat do PS3 nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepan12
Ahoj všem mám jeden problém chtěl bych zkonvertovat 3D film na HDD a pak ho zkopírovat na PS3 zkoušel jsem to přes txMuxer 1.10.6 ale nejde my to nevím jak to mám tedy udělat jestli to vůbec teda jde pokud ano poradí někdo děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.