Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dobrej

Možná tady tohle téma bylo,ale já nic nenašel.Jde mi o opakované stahování z ps store.Protože mi často vypadává stahování demoverzí tak je musím stahovat opakovaně třeba pětkrát za den.Chtěl bych se tedy zeptat zda to nevadí že jednu demoverzi jakoby spustím stahování několikrát a až poněkolikáté se to povede.

Děkuji za odpověď.

Odesláno

Ne tak jsem to nemyslel.Myslím to tak že začnu stahovat demo a po nějaké době mi to ukáže chybu nebo se to stahuje neunosně dlouho.Pak se nakonec stáhne,ale většinou musím začít stahovat pak to zrušit a stahovat znovu a takhle i několikrát stejnou hru.Je to pravděpodobně špatným připojením protože v noci to funguje normálně.Jde mi o to zda to nevadí že to dělám tímto způsobem.Aby z toho nebyl třeba nějaký problém že vlastně stahuji stejnou hru několikrát,ale instaluje se pouze jdenou pokud se download povede.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu