USM Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Dobrej Možná tady tohle téma bylo,ale já nic nenašel.Jde mi o opakované stahování z ps store.Protože mi často vypadává stahování demoverzí tak je musím stahovat opakovaně třeba pětkrát za den.Chtěl bych se tedy zeptat zda to nevadí že jednu demoverzi jakoby spustím stahování několikrát a až poněkolikáté se to povede. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Pokud se ti tam u stahování objeví "pending" a hra se nestahuje, může to znamenat, že třeba hraješ online ... po skončení např. online zápasu by se hra měla dál načítat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Ano stejne tak jako kdyŽ vypneŠ ps3 tak po zapnuti se zaČne stahovat opĚt tam kde to skonČilo automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USM Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Ne tak jsem to nemyslel.Myslím to tak že začnu stahovat demo a po nějaké době mi to ukáže chybu nebo se to stahuje neunosně dlouho.Pak se nakonec stáhne,ale většinou musím začít stahovat pak to zrušit a stahovat znovu a takhle i několikrát stejnou hru.Je to pravděpodobně špatným připojením protože v noci to funguje normálně.Jde mi o to zda to nevadí že to dělám tímto způsobem.Aby z toho nebyl třeba nějaký problém že vlastně stahuji stejnou hru několikrát,ale instaluje se pouze jdenou pokud se download povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 pokud das znovu stahovat tak by se stahnuta data meli smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Sice to úplně nechápu, ale jako nevadí to hru si můžeš stáhnout kolikrát chceš, i když download nedokončíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.