dany_ Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 no ja tim ze sem to na pc vubec nehral tak sem se tomu vyhl uplne :D takze nevidim rozdil mezi pc a timto.. ale ostatni to poznaji.. ja sem byl rad ze sem si udelal sekyru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 od rána ho smažím, je to fajn hra, já sem minecraft nikdy jindy nehrál takže sem teprv začátečník.. jediny co me zatim štve je že když je noc tak je obraz hodně tmavej že si musim v nastevení zvetšit gamma a když je den tak to musim vrátit :/ sprav si torch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 ja sem hral tutorial ale uz sem zapomel jak se dela ohen. :D ja to hraju poprve v zivote tak sem hrozny kopyto :D sem rad ze sem si udelal mec, ryc, sekeru, mozna sklo a dvere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Myslim si ze to zbytence spamujes existuje MC wiki .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 muj gt : LuK4SOcze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Já mam GT v podpisu, ajchy mam úplně všechny, a pokud chcete tak vám zadarmo můžu pomoct z ajchama INTO THE NETHER, WHEN PIGS FLY, stačí se jen pak na mě napojit a bude to hned :D Ted hraju na úžasným seedu Glacier, úžasné hory, hodlám tam vybudovat postupem času nějakej "epickej" skalní systém, tunely, velké místnosti a tak. Takže pokud se chcete přidat, tak budu jedině rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Je tam nějaká podpora kinectu? A jinak, co je limitem v demoverzi? Stáhl sem jí a myslím, že už nemůžu crafit další nástroje. Mám pc verzi takže je asi zbytečné kupovat i na xbox, je tu někdo takový kdo má oboje, může porovnat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Podpora kinectu, skiny a dále bude až v dalších updatech, jo a já mam obojí a xbox verze je v podstatě na verzi 1.6.6 ale časem se to dostane do fáze v jaké je PC verze (snad), jo a je tam splitscreen což je fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 To jo, ten splitscreen mě strašně láka, ale to je jediné, enchantovaní atp., nic tam není... A kraftění je o tolik jednodušší :) Pokud seženu levně body, tak ho asi kupuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Hele, enchantování a tucet dalších věcí přibidou v updatech, tedy hlavně v 1.8 a 1.0.0. Prostě pokud tě baví MC na kompu, tak si okamžitě kup i tohle! Je to pecka, hlavně když hraješ z kámošema. PC verzi se to nikdy nevyrovná, ale ten splitscreen je prostě úžasnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Květen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Nářez,jak svině jestli nekdo date tak GT :Mendlik11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Kdyžtak si mě přidejte: ekR4 =) a pokud by mě někdo helpnul s ajchem byl bych rád.. Já ty vlky prostě nenajdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Stačí provést "bug", jen najdi 1 vlka, nejlépe v tundře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Tento měsíc by mohl vyjít update 1.7.3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 No nevím jestli to bude přímo 1.7.3 protože to asi nebude úplně stejně jako u PC, ale snad už konečně přibudou pistony, na ty se k*revsky těšim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Zatim se píše, že 1.7.3 s pistonama nevim :) pořádně sem nesledoval co jakej patch na PC přinesl :) Já chci ale texture packy, pistony, npc a větší svět :D Skiny pro postavu ať si strčej ..... na tu nikdo nekouká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Zatim se píše, že 1.7.3 s pistonama nevim :) pořádně sem nesledoval co jakej patch na PC přinesl :) Já chci ale texture packy, pistony, npc a větší svět :D Skiny pro postavu ať si strčej ..... na tu nikdo nekouká vetsi svet? tobe takova velikost nestaci?:O je mensi oproti pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Tak sem koupil, GT: Guitarre, zajímá mě co udělají s tím kinectem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 vetsi svet? tobe takova velikost nestaci?:O je mensi oproti pc? tak pokud si to ani nehrál tak nevim proč máš takovou otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 no na xboxu to mám, a na pc to mám taky.. ale mapu sem prošmejdil jen na xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 tak bys měl vidět ten rozdíl... protože na PC ať deš jak chceš daleko tak ta mapa nekončí, kdežto na Xku je omezená a to dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 xManitua, ta mapa končí, asi při 11,5 milionéch, na konci se tomu říká Far Lands, teda takhle to bylo aspon před updatem 1.8 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 tak dnes vychází patch 1.7.3! více infa zde: http://www.xboxweb.cz/arcade-games/minecraft/14794-novy-patch-pro-minecraft-xbox-360-edition-jiz-dnes.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Ohhhhhhh konečně!!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 v pondělí má vyjít balíček 45 skinů za 160 MS points http://www.xboxweb.cz/arcade-games/minecraft/14805-masivni-naloz-skinu-pro-minecraft-jiz-v-pondeli.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.