mendlik18 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Konečně pistony (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 tak dnes vychází patch 1.7.3!více infa zde: http://www.xboxweb.cz/arcade-games/minecraft/14794-novy-patch-pro-minecraft-xbox-360-edition-jiz-dnes.html Přidej si mě,muj GT:Mendlik11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Brzy vyjde update 1.8.2. s creativ modem,zdroj http://xboxmag.cz/minecraft-creation-mode-jiz-brzy/ ,pokud se rovná krok s Pc verzi,což zatím drží,měli by dále přibýt Jeskynní pavouk,Enderman,Stronghold a opuštěné doly,NPC village... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Asi muj dotaz bude pro nektere znit opravdu blbe, ale... i presto to zkusim. Minecraft...koukam na nejaky videa na youtube a vubec nechapu, o cem ta hra je? Proc ji vlastne vsichni hraji? Co je smyslem hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Asi muj dotaz bude pro nektere znit opravdu blbe, ale... i presto to zkusim.Minecraft...koukam na nejaky videa na youtube a vubec nechapu, o cem ta hra je? Proc ji vlastne vsichni hraji? Co je smyslem hry? ta hra je o tom že máš prostě svět z kostek, a ty si v něm stavíš skoro vše co tě napadne. je to taková blbina ale hraje to dost lidí. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 O čem ta hra je? Jenom o tvojí fantazii, kreativitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Proc ji vlastne vsichni hraji? Co je smyslem hry? taky sem to nechapal, zkusil...venoval tomu dva dny a pak zase smazal :) proste jen stavis a stavis, vyrabis si veci systemem pokus/omyl je to neco noveho, proto to lidi hraji, kosticky tady byly naposled pred 20ti rokama :D jinak urcite je to trochu kreativni, ale prosedis u toho zadek, nez se ti neco povede...ja teda zustanu u photoshopu, tam to ma alespon trochu smysl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 No vcera mi to nedalo a chvilku jsem to zkousel..ale neprisel jsem ani na to jak si posvitit pod zemi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 musis si vyrobit louči :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 http://playxbla.com/check-out-whats-coming-in-the-update-for-minecraft-xbox-360-edition/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 tak dnes vyšel update 1.8.2. zde je více infa: http://www.xboxweb.cz/arcade-games/minecraft/15408-update-182-pro-minecraft-xbox-360-edition-je-venku.html#.UH5Ag8UxpLU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vyhul Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Čus, vím že asi nějaké osobní recenze už to jsou, ale nic jsem nenašel... :cry: Prosím tedy o další zkušenosti se hrou Minecraft na Xbox 360, ale mám ban na LIVE, takže spíše zkušenosti ze single playeru.?! Na PC se mi to líbí, ale nevím jestli mám shánět MC na "Xko".. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu69 Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dobry den. Muj syn (6let) hleda nejakeho kamose s kterym by mohl hrat Mine Craft. Nebo jestli bychom se nemohli pripojit k nejake parte. Hraje pod mim nicek BiOnyx on X. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Koupil jsem minecrafta na DVD, to jako vazne nejde nainstalovat do xboxu? Stve me, ze furt huci mechanika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) prosim poradi my nekdo jak updatovat minecraft na rgh jsou tam kone? A v jakem updatu? Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem KILLERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m6692 Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Ahojte prosím Vás je možné že na mape nikde nie je dedina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Ja myslim, ze to mozny je... Tam to jde tusim nekde nastavit, kdyz zakladas novou hru. Nekde v Options... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m6692 Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) Vie mi niekto presne povedať kde a čo nastaviť aby tam tá dedina bola? Druhá vec je že som si stiahol najnovší TU31 a vložil ho do content\00000000000000\584111F7\00B0000, ako zistím že ten update sa mi nainštaloval správne? Ďakujem Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem m6692 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johana0774 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 D jahaha už vidím jak budu machat před telkou abych rozbil to zkurvenou kostičku !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.