twill Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Custe da se použít nejaký jiný ovladač nebo klavesnice + myš na hraní her nebo musí být jen origo ovladač k ps3?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 pokud chceš hrát s klavesnicí a myší tak musíš na PC, k PS3 sice připojíš oboje ale hry ti stím nepůjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 a normální gamepad by nesel do ps3? nebo to propojit s psp?.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nevim co myslis normalnim gamepadem k ps3 , myslim si ze dualshock je dobry ovladac , jsem na nej zvykly uz z PS1 . Kdyz te nebavi hrat gamepadem nemel sis kupovat ps3 a koupit si poradny PC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ja mluvím o tom jestli tam jde zapojit gamepad třeba z kompu..nebo ejstli to musí bát přímo ps3 gamepad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 většinou stačí použít google, ale tentokrát ti poradím i já: otevři si stránku libolného prodejce elektroniky (alza, czech computer...) a najed si na gamepady.. pak stači hledat a hled v popiscích máš napsáno, zda se hodí, či nehodí k ps3.. dají se sehnat vcelku pěkné, bezdrátové za pár stovek, ale pro mě patří k PS3 proste věci od sony, nechci stahovat hry, nechci falešné ovladače... ps3 vrátilo požitek z her, sbírání krabiček a radost z hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 jungleforever,...... Mám z toho úplně stejný pocit,... Tak skvělá Sony je a její PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 jungleforever,...... Mám z toho úplně stejný pocit,... Tak skvělá Sony je a její PS3 Dal bych ti palec, kdyby to šlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 To i já tobě, prostě není nad zážitek ,než si jít koupit hru do obchůdku ,příjít hezky domů ,do tepla. Odložit si věci , přijít ke svatyni (ps3) , sednout si do gauče ještě si to prohlídnout,jak je to pěkně zabalené a potom pomaličku sejmout proužek s nápisy PS3 a sundat folii , odložit ji na stranu . otevřít kryt ,vyjmout hru a vložit ji do ps3 a těšit se jako malý kluk na koláč,který upekla maminka . Vzít si du rukou PS3 Joystick a už jen směle se dívat na tv ,tam kam odchází radost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Já teda ještě přičichnu k manuálu :D je to krásně cítit novotou :) To dělám i u knih :))) no prostě fetiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 na to jsem zapomněl ,ale to tím ,jak jsem z těch her moc nadšený ,, je to NÁDHERNÝ POCIT, prostě sedmý div světa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaktMrtvaZdechlina Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Kluci, vy jste vhodný na léčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Si nemyslím ,my jsme jen šťastní ,že máme PS3 . Je to krásná věc a krásný zážitek ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 No klucí opatrně.Myslím , že by se na vás psychiatr vyřádil. :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 hahaha, Možná ,já bych mu to povyprávěl od PS3 , a jaký to jsou zážitky , přesně do detailu ...až by se i z psychiatra stal herní maniak hahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ale jo.. psychiatr by se vyradil, ale kvuli PS3 by to nebylo.. :)))) to je pouze "zdrava" vasen :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 v uvozovkách hahahahahaha =to BYLO dobrý ... Tak každý to dělá ,kdo je hardcore hráč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Kdybych mohl, take bych ti dal palec :-D Mluvis mi z duse! Jedine origo veci k SONY a sbirani krabicek, sberatelskejch kousku a vseho okolo me chytlo tak, jako nikdy drive :-) většinou stačí použít google, ale tentokrát ti poradím i já: otevři si stránku libolného prodejce elektroniky (alza, czech computer...) a najed si na gamepady.. pak stači hledat a hled v popiscích máš napsáno, zda se hodí, či nehodí k ps3.. dají se sehnat vcelku pěkné, bezdrátové za pár stovek, ale pro mě patří k PS3 proste věci od sony, nechci stahovat hry, nechci falešné ovladače... ps3 vrátilo požitek z her, sbírání krabiček a radost z hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 007jarda : díky bratře :D já mám zatím jen 39 kousků, snad to do konce roku vytáhnu na 50 a do dalšího na 100vku.. občas se dají pořídit opravdu levně.. na aukru se mi poštěstilo sehnat za 1499Kč 15 her, což je pecka.. ikdyž sem musel některým sehnat manuály a nepoškrábané krabičky, jelikož to bylo od zlobivého písklete, kterému maminka prodala hry za špatné vysvědčení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Neni zac bratre :-D To ja spocitane nemam, ale asi to prubnu :-) Kazdopadne za ty prachy si to sehnal neskutecne, kilo za hru, to ikdyby byly ty nejhorsi hry, tak je to super :-))) 007jarda : díky bratře :D já mám zatím jen 39 kousků, snad to do konce roku vytáhnu na 50 a do dalšího na 100vku.. občas se dají pořídit opravdu levně.. na aukru se mi poštěstilo sehnat za 1499Kč 15 her, což je pecka.. ikdyž sem musel některým sehnat manuály a nepoškrábané krabičky, jelikož to bylo od zlobivého písklete, kterému maminka prodala hry za špatné vysvědčení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 007jarda: tak tak.. tyto kousky to jsou: http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/86/10/90/1886109060 + SoulCalibur IV, který na obrázku není.. a i z toho clovek pozna, ze minimalne 4 kusy bych dohromady prodal za tech 1500, takze spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.