Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 ovladač

twill

Recommended Posts

• 2 weeks later...

většinou stačí použít google, ale tentokrát ti poradím i já: otevři si stránku libolného prodejce elektroniky (alza, czech computer...) a najed si na gamepady.. pak stači hledat a hled v popiscích máš napsáno, zda se hodí, či nehodí k ps3.. dají se sehnat vcelku pěkné, bezdrátové za pár stovek, ale pro mě patří k PS3 proste věci od sony, nechci stahovat hry, nechci falešné ovladače... ps3 vrátilo požitek z her, sbírání krabiček a radost z hraní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

To i já tobě, prostě není nad zážitek ,než si jít koupit hru do obchůdku ,příjít hezky domů ,do tepla.

Odložit si věci , přijít ke svatyni (ps3) , sednout si do gauče ještě si to prohlídnout,jak je to pěkně zabalené a potom pomaličku sejmout proužek s nápisy PS3

a sundat folii , odložit ji na stranu . otevřít kryt ,vyjmout hru a vložit ji do ps3 a těšit se jako malý kluk na koláč,který upekla maminka .

Vzít si du rukou PS3 Joystick a už jen směle se dívat na tv ,tam kam odchází radost .

Odkaz ke komentáři

Kdybych mohl, take bych ti dal palec :-D Mluvis mi z duse! Jedine origo veci k SONY a sbirani krabicek, sberatelskejch kousku a vseho okolo me chytlo tak, jako nikdy drive :-)

většinou stačí použít google, ale tentokrát ti poradím i já: otevři si stránku libolného prodejce elektroniky (alza, czech computer...) a najed si na gamepady.. pak stači hledat a hled v popiscích máš napsáno, zda se hodí, či nehodí k ps3.. dají se sehnat vcelku pěkné, bezdrátové za pár stovek, ale pro mě patří k PS3 proste věci od sony, nechci stahovat hry, nechci falešné ovladače... ps3 vrátilo požitek z her, sbírání krabiček a radost z hraní
Odkaz ke komentáři

007jarda : díky bratře :D já mám zatím jen 39 kousků, snad to do konce roku vytáhnu na 50 a do dalšího na 100vku.. občas se dají pořídit opravdu levně.. na aukru se mi poštěstilo sehnat za 1499Kč 15 her, což je pecka.. ikdyž sem musel některým sehnat manuály a nepoškrábané krabičky, jelikož to bylo od zlobivého písklete, kterému maminka prodala hry za špatné vysvědčení :)

Odkaz ke komentáři

Neni zac bratre :-D To ja spocitane nemam, ale asi to prubnu :-) Kazdopadne za ty prachy si to sehnal neskutecne, kilo za hru, to ikdyby byly ty nejhorsi hry, tak je to super :-)))

007jarda : díky bratře :D já mám zatím jen 39 kousků, snad to do konce roku vytáhnu na 50 a do dalšího na 100vku.. občas se dají pořídit opravdu levně.. na aukru se mi poštěstilo sehnat za 1499Kč 15 her, což je pecka.. ikdyž sem musel některým sehnat manuály a nepoškrábané krabičky, jelikož to bylo od zlobivého písklete, kterému maminka prodala hry za špatné vysvědčení :)
Odkaz ke komentáři

007jarda: tak tak.. tyto kousky to jsou: http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/86/10/90/1886109060 + SoulCalibur IV, který na obrázku není.. a i z toho clovek pozna, ze minimalne 4 kusy bych dohromady prodal za tech 1500, takze spokojenost

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu