Jump to content

PS3 ovladač

twill

Recommended Posts

• 2 weeks later...

většinou stačí použít google, ale tentokrát ti poradím i já: otevři si stránku libolného prodejce elektroniky (alza, czech computer...) a najed si na gamepady.. pak stači hledat a hled v popiscích máš napsáno, zda se hodí, či nehodí k ps3.. dají se sehnat vcelku pěkné, bezdrátové za pár stovek, ale pro mě patří k PS3 proste věci od sony, nechci stahovat hry, nechci falešné ovladače... ps3 vrátilo požitek z her, sbírání krabiček a radost z hraní

• 3 weeks later...

To i já tobě, prostě není nad zážitek ,než si jít koupit hru do obchůdku ,příjít hezky domů ,do tepla.

Odložit si věci , přijít ke svatyni (ps3) , sednout si do gauče ještě si to prohlídnout,jak je to pěkně zabalené a potom pomaličku sejmout proužek s nápisy PS3

a sundat folii , odložit ji na stranu . otevřít kryt ,vyjmout hru a vložit ji do ps3 a těšit se jako malý kluk na koláč,který upekla maminka .

Vzít si du rukou PS3 Joystick a už jen směle se dívat na tv ,tam kam odchází radost .

Kdybych mohl, take bych ti dal palec :-D Mluvis mi z duse! Jedine origo veci k SONY a sbirani krabicek, sberatelskejch kousku a vseho okolo me chytlo tak, jako nikdy drive :-)

většinou stačí použít google, ale tentokrát ti poradím i já: otevři si stránku libolného prodejce elektroniky (alza, czech computer...) a najed si na gamepady.. pak stači hledat a hled v popiscích máš napsáno, zda se hodí, či nehodí k ps3.. dají se sehnat vcelku pěkné, bezdrátové za pár stovek, ale pro mě patří k PS3 proste věci od sony, nechci stahovat hry, nechci falešné ovladače... ps3 vrátilo požitek z her, sbírání krabiček a radost z hraní

007jarda : díky bratře :D já mám zatím jen 39 kousků, snad to do konce roku vytáhnu na 50 a do dalšího na 100vku.. občas se dají pořídit opravdu levně.. na aukru se mi poštěstilo sehnat za 1499Kč 15 her, což je pecka.. ikdyž sem musel některým sehnat manuály a nepoškrábané krabičky, jelikož to bylo od zlobivého písklete, kterému maminka prodala hry za špatné vysvědčení :)

Neni zac bratre :-D To ja spocitane nemam, ale asi to prubnu :-) Kazdopadne za ty prachy si to sehnal neskutecne, kilo za hru, to ikdyby byly ty nejhorsi hry, tak je to super :-)))

007jarda : díky bratře :D já mám zatím jen 39 kousků, snad to do konce roku vytáhnu na 50 a do dalšího na 100vku.. občas se dají pořídit opravdu levně.. na aukru se mi poštěstilo sehnat za 1499Kč 15 her, což je pecka.. ikdyž sem musel některým sehnat manuály a nepoškrábané krabičky, jelikož to bylo od zlobivého písklete, kterému maminka prodala hry za špatné vysvědčení :)