Jump to content
  • 0

nejde pripojit druhy bezdratovy ovladac, ale fakt ne :(

Question

Posted

zdravim, projel jsem veskere helpy navody, videonavody na netu a proste nevim jak na to. prvni ovladac sel pripojit okamzite. takze, zapnu konzoli a mam zapnuty a pripojeny prvni ovladac. zapnu druhy ovladac pridrzenim xka na nem, blika, na konzoli zmacknu u poweru tlacitko na pripojeni ovladace, zacne tam svetylko obihat dokola to samy udelam na druhym ovladaci, zmacknu a po chvilce pustim, zacne taky obihat svetylko dokola, takhle to chvili trva, pak konzole skonci a je k ni porad pripojen jen prvni ovladac, u druhyho to pak taky skonci a porad blika cely xko. zkousel sem zalozit novej profil, zkousel sem to s vypnutym prvnim ovladacem, menil sem baterky (i mezi ovladacema - prvni se dycky pripoji hned bez problemu, druhy vubec), zadny predmety mezi xkem a ovladacem nemam, aby to rusily, uz sem proste bezradnej, nevite v cem by mohl byt problem?

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

To co píše tady pán elvis, toho si nevšímej, nemá páru o čem mluví !

Bohužel, pokud nepomohla ani výměna baterií, tak je ovladač nejspíš vadný. Vyzkoušej postup ještě obráceně, nejdřív zmáčkni párovací tlačítko na ovladači a až potom na konzoli. Vyzkoušej ovladač dát do bezprostřední blízkosti konzole k místům kde je tlačítko power. Ještě doporučuji vyzkoušet úplně nové alkalické baterie, nepoužívej nabíjecí články.

• 0
Posted

diky za odpovedi, zkusil jsem i opacny postup (s temi tlacitky), zkusil sem vsechny mozny druhy baterii co sem nasel (nabijeci, nenabijeci, novy, pouzity, ty z druhyho ovladace) a nic. jinak proc bych nemohl pripojit druhy bezdratovy ovladac kdyz jeden je online, to je snad blbost, ne? dyt tam musi jit pripojit 4 urcite. nehlede na to, ze jsem to zkousel i kdyz jsem ten co funguje mel vypnuty. a jinak myslite, ze by ten play and charge kit pomohl? stejne jsem o nem premyslel.

• 0
Posted

Blbost, já měl play and charge kable doma, originál Microsoft a je to jen nabíjení ovladače (nabíjecích akumulátorů v něm), případně jde ho tím napájet a nemít v něm baterky, ale to připojení je stále bezdrátové, nikoli, že se z něj stane drátový... To, co říká ELVIS.129 je blbost, vůbec si toho nevšímej, samozžejmě, že musí jít připojit 4x wireless

• 0
Posted

muzu se zeptat co ma znamenat tahle odpoved? kdybych chtel dratovej, tak mam dratovej a ne bezdratovej... nekteri lidi jsou opravdu zvlastni... slo mi jen o to, ze jsem se docetl, ze kdyz nejde sparovat bezdrat, tak staci jednou pripojit timhle kabelem a pak uz to pry funguje. jinak jsem si objednal ten kabel za par susnu pres dealextreme (psali u nej, ze se pak stane z gamepadu dratovej), tak uvidim, jinak pude na reklamaci.

• 0
Posted
muzu se zeptat co ma znamenat tahle odpoved? kdybych chtel dratovej, tak mam dratovej a ne bezdratovej... nekteri lidi jsou opravdu zvlastni... slo mi jen o to, ze jsem se docetl, ze kdyz nejde sparovat bezdrat, tak staci jednou pripojit timhle kabelem a pak uz to pry funguje. jinak jsem si objednal ten kabel za par susnu pres dealextreme (psali u nej, ze se pak stane z gamepadu dratovej), tak uvidim, jinak pude na reklamaci.

Nech sa dari...