Anubis1 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jen pro info. Je venku a je to verze od COMPLEX RF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 tohle se musí ovládat pěkně blbě :-/ strategie na konzole nepatří (kromě strategií přímo šitých na míru konzole viz. Halo Wars) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Taky si myslím tobe hrznej shit na konzolich :D to zas chce někdo z lidí vitřískat prachy :D ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo_666 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Mě by zajímalo co to chce za update?Zas vyšel nějakej novej dashboard nebo co?Mám to jako pálenku tak nechci updatovat jako minule.musel sem si konzoli znovu flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 tohle se musí ovládat pěkně blbě :-/ strategie na konzole nepatří (kromě strategií přímo šitých na míru konzole viz. Halo Wars) No, taky s tebou souhlasím, ale zajímalo by mně jak by se to ovládalo na kinectu...to by bylo super (no podle mojí vize jo xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Diablo 666: Mam DB 13599 a jede to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tahle hra je hroznej shit na konzole, já hrál jen Tropico 3 demo ale už tak to byla hrůza, naopak na kompu si tohle velmi rád zahraju... Jinak, je to na stažení už i pro PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nedokáži si představit, hrát strategie na Xku, ben záklavesnice myši. Přece jen v tomhle žánru je stále fenomém počítač. CO jsem se díval na videa, tak si hryu zkusím zahrát alespoň na PC (jelikož nemám flash a nebudu si této hry kupovat origo), protože nevypadá špatně :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Jediná dobrá strategie na xbox (dobrá) je Halo Wars které je fakt geniální a zábavné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Rockyzz : jj už Je to ke stahnutí na PC a je to spíš takove DLC ke 3 podle mě :) Ale v celku dost fajne a zábavna zaležitost ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 No, když si to jenom stáhnu a né koupím, tak rovnou 4ku která má něco i navíc oproti 3 a nic za to nedám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.