Anubis1 Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Jen pro info. Je venku a je to verze od COMPLEX RF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeebeE Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 tohle se musí ovládat pěkně blbě :-/ strategie na konzole nepatří (kromě strategií přímo šitých na míru konzole viz. Halo Wars) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trapper1468625427 Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Taky si myslím tobe hrznej shit na konzolich :D to zas chce někdo z lidí vitřískat prachy :D ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo_666 Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Mě by zajímalo co to chce za update?Zas vyšel nějakej novej dashboard nebo co?Mám to jako pálenku tak nechci updatovat jako minule.musel sem si konzoli znovu flashnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Pásek Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 tohle se musí ovládat pěkně blbě :-/ strategie na konzole nepatří (kromě strategií přímo šitých na míru konzole viz. Halo Wars) No, taky s tebou souhlasím, ale zajímalo by mně jak by se to ovládalo na kinectu...to by bylo super (no podle mojí vize jo xD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anubis1 Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Diablo 666: Mam DB 13599 a jede to v poho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockyzz Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Tahle hra je hroznej shit na konzole, já hrál jen Tropico 3 demo ale už tak to byla hrůza, naopak na kompu si tohle velmi rád zahraju... Jinak, je to na stažení už i pro PC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman182 Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Nedokáži si představit, hrát strategie na Xku, ben záklavesnice myši. Přece jen v tomhle žánru je stále fenomém počítač. CO jsem se díval na videa, tak si hryu zkusím zahrát alespoň na PC (jelikož nemám flash a nebudu si této hry kupovat origo), protože nevypadá špatně :o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockyzz Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Jediná dobrá strategie na xbox (dobrá) je Halo Wars které je fakt geniální a zábavné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trapper1468625427 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Rockyzz : jj už Je to ke stahnutí na PC a je to spíš takove DLC ke 3 podle mě :) Ale v celku dost fajne a zábavna zaležitost ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockyzz Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 No, když si to jenom stáhnu a né koupím, tak rovnou 4ku která má něco i navíc oproti 3 a nic za to nedám :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts