PetersonCFC Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, kdy a jestli vůbec se chystá novej jailbreak. Mám už staženou Fifu 12 a nějak se nemůžu dočkat, kdy si jí zapařím. Děkuju za každou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 tak to nikdo nevi a ze si neco stahnes to ses dobre palec hore ! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetersonCFC Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 No ta druhá část věty byla od tebe zbytečná. Ta moje věta neměla vyznít tak, že machruju s tím, že sem si něco stáhl a že sem si stáhl hru na PS3. Prostě někteří nemaj peníze na to, kupovat si hry. Ale jinak díky- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 kdyz vyjde novej CFW (JBum asi odznělo) tak to uvidis tu , www.psney.xservers.cz , ps3hax.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetersonCFC Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Děkuju :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PetersonCFC
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, kdy a jestli vůbec se chystá novej jailbreak. Mám už staženou Fifu 12 a nějak se nemůžu dočkat, kdy si jí zapařím. Děkuju za každou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts