petr.voltr Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Co udělat nějakej cup? (evropa, amerika nebo japan) R3 nebo R2 tak 5 závodů domluvit si nějakej den a hodinu napište kdo má zájem Citovat
Jiřulka Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 GT: Jirulka1984 Hry: Forza 4 Skill: Amater Online bývám denně, mezi 12-18 nebo 17-21h Citovat
Jiřulka Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 Co udělat nějakej cup? (evropa, amerika nebo japan)R3 nebo R2 tak 5 závodů domluvit si nějakej den a hodinu napište kdo má zájem Zájem by byl, jen sehnat lidi.. Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 Zájem by byl, jen sehnat lidi.. S lidma bude asi problém, zatím si se ozvala jen ty. Ještě počkám pár dní a když nic tak něco rozjedu na CCR Jezdíš s asistentama nebo bez? Jakou nejčastěji třídu? FWD, RWD, AWD? Citovat
Jiřulka Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Jezdím s asistentama, bez nich bych se pomalu ani nerozjela :D A třídy všechny, je mi to tak nějak jedno.. Citovat
jirka71 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Petře já bych taky do toho šel.Kdyžtak dej vědět na livu.Myslímj že jsem tě měl kdysi v přátelích :) GT: Jirka711 Hry: Forzamotorsport 4 Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 Jezdím s asistentama, bez nich bych se pomalu ani nerozjela :D A třídy všechny, je mi to tak nějak jedno.. ok, no snad se nás sejde aspoň 8-10 lidí, minimum bych viděl někde na 5 lidech. Petře já bych taky do toho šel.Kdyžtak dej vědět na livu.Myslímj že jsem tě měl kdysi v přátelích :)GT: Jirka711 Hry: Forzamotorsport 4 jak nás bude víc ozvu se a domluvíme nějakej datum Jinak na CCR teď rozjíždím battle Lancer vs Impreza je to třída B jedno loby by mělo asistenty vypnutý a druhý lobby zapnutý startujeme 28.1.2012 ve 20:30 Citovat
skype Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2012 GT: PaTaK CZE Hry: Forza 4, Forza 3 Skill: Amatér-závodník Hraju jak kdy :) Citovat
tomasbob Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2012 Ahoj tak až budete pořádat nějaký závod tak dejte vědět. Můj Gamertag: trupik79 Rád pojezdím. Vždy když jedu tak s nějakejma amíkama a ty za to moc berou a nebo u toho dělaj kraviny.. Co takhle sobota k večeru? Závody na okruhu na 5 kol a pak uvidíme.. Třeba fotbálek.. Mno dejte vědět. Díky. Hraju jak kdy, dle času. Zkušenosti poloprofík. Napište sem čas a datum a sejdem se. T Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2012 Urcite se ozvu, jeste par lidi a muzem to spustit :-) Citovat
tomasbob Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2012 Budu se těšit.. Určo zahrajem skvělý závod.. Rád závodím o sezonu s tímto: http://tomasbob.rajce.idnes.cz/Cesky_Pohar_LS_Most_2011/ Citovat
tomasbob Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Tak jak?? Dáme zítra nějaký ten závod???? Okruhovku??? Draci dejte vědět kdo, v kolik a jaký závod.. Hlavně kdo ho založí... Spolehám na vás.. Děkuji.Tom Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Tak jak?? Dáme zítra nějaký ten závod???? Okruhovku??? Draci dejte vědět kdo, v kolik a jaký závod.. Hlavně kdo ho založí... Spolehám na vás.. Děkuji.Tom dnes se jede: více info na www.czechconsoleracing.cz Citovat
tomasbob Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 škoda, že jsem se nestihl registrovat. Mimořádně mám volný víkend a mohl jsem si s vámi zajet. Snad příště. Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 škoda, že jsem se nestihl registrovat. Mimořádně mám volný víkend a mohl jsem si s vámi zajet.Snad příště. stačilo mi napsat na livko, škoda. snad to příště dopadne jinak závody byly fakt luxusní, auta vyrovnaný když bude čas nahodím pár fotek Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2012 výsledky z LANCER vs IMPREZA battle: fotogalerie: http://czechconsoleracing.cz/New/photogallery.php?album_id=165 Citovat
dezokokotar Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 Jen by mě zajímalo jestli jezdíte všichni na stejnou obtížnost nebo každej jak chce? Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 V každým závodu mají všichni stejnou obtížnost. Ten kdo závod pořádá tak určuje pravidla. Citovat
petr.voltr Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 video ze závodu, mám bílej Lancer "sumopower" http://www.youtube.com/watch?v=0fthPz4jzV4 Citovat
tomasbob Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2012 Ta růžová kára v 15:26 minutě, skvělej drift.. Moc hezky udělaný video a doufám, že příští závod jedu s vámi. Paráda. Díky. Citovat
thedust Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 Ahoj, adminuju novou domenu http://forza.hrajto.com na které funguje i klub 1FHC - forza hrajto com. Na stránkách se dozvíte vše potřebné. Ve zkratce: týdně vybraný režim rivalové a jednou za týden až 14 dnů seriál závodů, což je dlouhodobej šampionát... jezdí se minimálně na obtížnost profesionál s možností aut. řazení, registrace do závodů i pod článkem. Dodržování pravidel atd. vše se dozvíte na stránkách, je potřeba se tam pak i zaregistrovat když budete chtít soutěžit a zvolit si v profilu hru forza, abych měl přehled kdo co hraje, protože na stránkách probíhají i jiný soutěže v jiných hrách. Závod jede vždy prvních šestnáct zaregistrovenejch do závodu. Těším se na vás... Citovat
Satir Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 GT: Satircz Hry: Forza 4 Skill: amatér - závodník Ahoj, rád bych vstoupil do klubu :)) Citovat
petr.voltr Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2012 11.2.2012 21:00 Start: sobota 11.2.2012 21:00 Omezení vozu: pohon FWD Maximální index: A600 Karoserie hatchback Rok výroby: 2000 a výš ABS,TCS, optimání stopa: ZAKÁZANO Řazení: ruční Spojka: povolena Řízení: simulace změna je povoleno i normal Kolize: simulace Řazení na startovním roštu: náhodné, kvalifikace nebude Polep vozu je dobrovolný více info na www.czechconsoleracing.cz Citovat
tomasbob Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2012 Tak jsem si zkusil hodit trénink na sedona raceway a nejsem schopný se dostat pod 1:20,555 min. Tak nevím zda má smysl závodit. Ale jel jsem to na gamepadu a už jsem objednal volant. A proto bych rád znal názor na perličku pod názvem Thrustmaster ferrari 458 italia. Vím, že nemá vibrace, či zpětnou vazbu ale bez toho se dá žít. A na závod mám připravenou tuto krasavici: Citovat
petr.voltr Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2012 Tak jsem si zkusil hodit trénink na sedona raceway a ... Ahoj Tome koukal jsem že už ses přihlásil do závodu "trupik79" zatím nás je přihlášenejch 18 a doufám že ještě někdo přibude :-) co se toho volantu týče tak někdo na CCR psal že ho má tak když si ho najdeš určitě ti o něm něco poví :-) TAK LIDI HLASTE SE DO "HATCH BODYSTYLE" hraje se o auta za celkem 900 000 CR Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.