Sunfig Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Co si o tom myslíte? Je lepší ho dávat jenom do režimu spánku? Já teda ho na noc vypnu ale nevím zda i na noc ho nemám prdnout do režimu spánku, pište vaše zkušenosti/názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Dělám to stejně jak ty. Přes den mám notes jen v režimu spánku a na noc se mi automaticky vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizhell Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 nedávala bych ho přes noc do režimu spánku, odejdou ti jinak brzo RAMky.. - teda aspoň mám takovej dojem že jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 ja ho teda vypinam tak 2x za rok jinac je vecne uspany zere mi to stejne a je rychleji "provozuschopný" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.