Václav Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Pomoc Koupil jsem si baterku 3600mAh a nejde mi do psp 3004 strčim ji tam a nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 braun123 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Zkus jí nabít :DDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 dík to mě nenapadlo :D vona ani nejde když ji dám do psp a zapnu na nabíječku už jí tam mám asi 2 hodiny a svítí mi normálně ta oranžová dioda a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 braun123 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 A jiný baterky ti šlapaly??? Btw Funguje vubec v psp 3600mAh ???? Já mám totiž 1200 mAh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 neni to baterka pro FATko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 tak fungovat by to mělo když je vyráběj ve stejnym tvaru jako originální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 ne je to přímo na psp 3004 slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 paramel Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Viděl bych to na reklamačku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Hmm to vypadá, jako fake baterka. Tyto baterky jsou dosti fórové, buď už od začátku nefungují, nebo ve výsledku, ač mají daleko větší kapacitu jak origo vydrží daleko méně. Určitě bych to dal na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Pokud jsi ji koupil přes internet, tak buď reklamace, nebo pokud si teda nepoškodil obal, tak odstoupit od kupní smlouvy, ale vše musí vypadat tak, jak přišlo. Jelikož ale předpokládám, že jakmile to přišlo, tak si obal hnedka roztrhal, abys to co nejdříve mohl vyzkoušet :D ..že? Baterka asi bude ale fake.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Pokud to opravdu bude fake baterie, tak by se hodil link aby měli ostatní zájemci možnost se tomuto výrobku vyhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xoblih Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 mám ji taky, jsou tam špatně kontakty, když ji trochu přitiskneš u kontaktů, měla by ti fachčit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Václav
Pomoc Koupil jsem si baterku 3600mAh a nejde mi do psp 3004 strčim ji tam a nefunguje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.