martes1468626884 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Dobry den, je mozno se na docasnem CF 6.39 Pro-B9 dostat do recovery menu? Chci zkusit remoteJoy, ale nevim, jak zapnout pluggin. Drzet R pri zapnuti nejde. Jinak na mem PSP nejde downgrade, tak mi prosim neradte, ze to mam udelat :) Kuju predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Jinak na mem PSP nejde downgrade, tak mi prosim neradte, ze to mam udelat :) co máš za psp že ti nejde Dgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobin Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Zdravím, nechtěl jsem zakládat stejné téma.Otázka je stejná akorát mám verzi 6.20 PRO-B8 ? Chci vyzkoušet nějaké pluginy, ale taktéž se nemohu dostat do Recovery Menu - logicky, protože první musím spustit Fast Recovery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Zdravím, nechtěl jsem zakládat stejné téma.Otázka je stejná akorát mám verzi 6.20 PRO-B8 ? Chci vyzkoušet nějaké pluginy, ale taktéž se nemohu dostat do Recovery Menu - logicky, protože první musím spustit Fast Recovery.Tak zaprvé si aktualizuj na PRO B9 a když máš 6.20 tak si dej permanent patch a budeš to mít ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martes1468626884 Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 co máš za psp že ti nejde Dgrade? [h=2]PSP 3004 FW 6.39 - zkousel jsem vse podle navodu, otevre tu na tento problem tema a stejne to pokazde skonci na hlasce, Update cannot be started. Data is corrupted. IDXFFFFFFFFFF[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Já používám s LCFW 6.39 i 6.20 Pro B9 a s RemoteJoy nemám sebemenčí problém. Takže pokuď tě kolem toho něco zajímá nebo budeš mít problém tak mi napiš do PM. Pak downgradnout tvoje PSP půjde přeba na 6.20. Skus tohle http://pspslimhacks.com/9g-downgraded-to-6-20/ a udělej to podle návodu na http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 tak když máš 6.39 tak ti Dgrade musí jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martes1468626884
Dobry den,
je mozno se na docasnem CF 6.39 Pro-B9 dostat do recovery menu? Chci zkusit remoteJoy, ale nevim, jak zapnout pluggin. Drzet R pri zapnuti nejde.
Jinak na mem PSP nejde downgrade, tak mi prosim neradte, ze to mam udelat :)
Kuju predem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.