lemiju Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Zajímalo by mě, zda někdo neví, jestli tam je nějaké nastavení na ty zranění a krev? Na youtube jsou videa, jak z nich po třech kolech sříká krev a maj zlomený nosy a zavřený a nateklý oči, ale když ja boxuju, tak klidně můžu boxovat 10 kol na jedno místo a boxer vypada, jak kdyby se teprve chystal na zápas. Poradí někdo? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyVlasenka Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Nastavení přímo na krev a zranění asi není. Ale zkus si v nastavení přidat Boxer Physical Damage naplno a zkus si další zápas. Hlavně co se týče těch nateklých očí, rozseklých obočí atd záleží i hodně na tvrdosti rány, dobrým časování a umístění. Já třeba do dneška nemůžu přijít na to jestli Night Fight Champion umožňuje nějaký opakování knockoutů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Díky moc=) zkusim to teda. Jo to by me taky zajimalo :D psali, ze to jde, ale kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Nastavil jsem ten Physical Damage a možná to i funguje nějaký stříkance tam byly ale ne zase moc =) To opakování KO by mě taky zajímalo, kámošovi to prý funguje a nemusel nic nastavovat ... Jinak kdyby jste si chtěl někdo boxnout tak mi napište gamertag: PIXIWO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyVlasenka Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Tak po dlouhý době co jsem.se zase rozhod zmáčknout Fight Night jsem se začal pídit po tom proč mi nejdou ty opakovaný záběry těch knockoutů. No a na nějakých anglických fórech jsem se dočetl že to je problém u EA. Je to prý tím že musíte mít original HDD na xku. Takže ti z vás co to hrají z cd nebo z flashky mají asi smůlu. Při instalaci na original HDD se nainstaluje soubor který umožňuje spuštění těchto opakovaných záběrů. Tak kdo máte možnost to prubnout jestli to není kec tak dejte vědět jak jste dopadli. Pro mě další důvod proč si konečně koupit HDD na xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 je to tak, me to neslo, ale co jsem si koupil origo hdd, hru dal na nej, tak mam opakovacky. Jen tyo ty zraneni bych chtel vic. nekdy se to povede,ze po par kolech rostrhnu oboci,ale nekdy proste po 10. kole vypadaj jak v prvnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyVlasenka Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 U těch zranění záleží i na postavách. U někoho stačí pár tvrdejch ran na oko a hned má roztrhaný obočí. Do někoho řežeš jak hluchej do vrat a jsou vidět jen malý náznaky nějakýho otoku. Ale vím že to zvednutí psychical damage je znát. Kdyžtak si zvedni ještě v nastavení power. Ale tím docílíš rychlejších knockoutů podle mě. Třeba už v třeřím kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.