nic nejde do menu a tak, ovladac nereaguje, z flashky sem to zkousel taky a neslo to
format cashe mi taky nefunguje, pokud sem to teda delal spravne: tak ze sem pri vyplem xku drzel tlacitko na sparovani xka, zapl ho a tlacitko sem drzel dal, ale nic se nedelo furt to ukazovalo error updatu :(
podle reseni problemu na xbox.com je akorak call support, takze sem asi v pr....
Otázka
mekin
Stah sem si resident evil 4 hd a chtelo to update dashe, po pulce se mi to ale kouslo s chybou:
Can´t read the update from the disc. Půease reinsert the disc to continue the update.
If the probolwm persist, visit ww.xbox.com/support.
Status code 3151 - 335a - b800 - 0f00 - c000 - 0013
nic nejde do menu a tak, ovladac nereaguje, z flashky sem to zkousel taky a neslo to
format cashe mi taky nefunguje, pokud sem to teda delal spravne: tak ze sem pri vyplem xku drzel tlacitko na sparovani xka, zapl ho a tlacitko sem drzel dal, ale nic se nedelo furt to ukazovalo error updatu :(
podle reseni problemu na xbox.com je akorak call support, takze sem asi v pr....
diky za kazdou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.