Slyrapjack Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Rád bych se zeptal jaký je podle vás nejlepší LCFW? Jestli L-ME, Pro B9, GOD-IV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 No hele můj názor na všechny LCFW znáš už z psp.novinky (jedině Permanent), tak k tomu se už vyjadřovat nebudu. Každopádně GOD-IV není žádný "oficiální" CFW, je to jen přejmenovaný PRO B9 (prostě někdo chtěl být slavný, tak vzal zdrojový kód PRO B9 a jediné co změnil byl název, jinak to má naprosto stejné parametry a funkce jako PRO B) Jinak rozdíly mezi Me a PRO B jsou si myslím minimální, hlavně, že na tom fungují hry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Já souhlasím s tebou ve všem, ale nwm proč ten GOD-IV jsem si oblíbil, PSPčka mám 2 obě 2004 slim, jedno s modelovou deskou TA-0083v3 a druhé s TA-0085v1 + 6.39 ME-9.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.