Jump to content
  • 0

GOW 3 - divná funkčnost

P4HT

Question

Ahoj lidi.

Prosím o radu.Vypálil jsem GOW 3 jednou s LayerBreak=2133520 ..... při vypalování vyskočila nějaká chyba,dal jsem pokračovat a vypálilo se to.Dvd se spusti ale když to má skočit do hlavního menu tak je jen tma a nic-----musím ho natvrdo vypnout.Podruhé jsem ho vypalil s LayerBreak=2086912 bylo to bez chyb a hra jde i do menu ale když ji spustím tak je tam pozadi GOW 3 kde se mění rady pro hrače a kolečko načítaní se točí.Mechanika se po chvilce přestane točit ale hra se nespustí.Do dashboardu se dostanu v poho.Můžete mi poradit co je špatně?

Flash LT+ 2.0 mám.Vypaleno na starší vypalovačce LG (pálím na ní vše i games na xbox).Samo mám nový Imgburn.Hra je to tato : Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD

Díky

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Protože mi přijde, že je tam ten dotaz tak zastrčený že si ho v té všehochuti povídání ani nikdo nevšimne a kdyby měl někdo podobný problém tak ho ani nenajde.Tady to bude alespoň vidět pokud se to vyřeší a popř. pomůže ostatním.Chtěl jsem první dotaz smazat ale nešlo to.

Na to samé se můžu zeptat já - proč odpovídáš když to není k věci.Pak jsou ty témata zaplněna nesmyslnými dotazy a odpovědmi.

• 0
Ono to totiž není poprvé , kdy si někdo myslí že takovéto opakované psaní dotazů pomůže - je to ale zbytečné psát to znova jen kvůli tomu že si myslíš že je to zastrčené . To upozornění není sice k tvé věci , ale k věci opakovaných dotazů ano .

Ano,v tomhle s tebou souhlasím.Bylo to myšleno ale v dobrém.Přímé téma o problému napoví víc než dotaz v globálním tématku.

Ale budiž,stalo se a omlouvám se tímto všem komu by to vadilo. A teď prosím o rady k témátu.Děkuji

• 0

Jaký máš DB ? Na jaká media pálíš ? Jak starý je xbox?Instalují se hry na HDD a nebo se hraje jen z DVD ? Když je takový dotaz tak musíte uvést veškeré informace jinak chybu hledat nemůžeme . Hry XGD3 jak se ukázalo jsou náročnější na kvalitu vypalování i dobrou mechaniku xboxu .

• 0
Nové hry XGD3 by jsi měl vypalovat jen na VERBATIM . Jinak máš vše v pořádku . Poslední možnost je zkusit to vypálit CLONEM . Už dvěma kamarádům to nešlo ImgBurnem a CLONEM ano . Potom už jedině počkat na ten nový vypalovací program a koupit k němu tu vypalovačku .

A nemáš tušení jakým způsobem jim to nešlo?Jestli to vůbec nešlo vypálit nebo šlo ale s chybami.Zkoušel jsem to i nainstalovat na hdd ale v polovině to vyhodí hlášku že je dvd špinavé,poškrábáné apod.Mám strach vypálit jinou XGD3 hru abych nezníčil další dvd.Zkusím ještě toho clona a uvidím.

• 0

je tu někdo se stejnou verzí GOW3 ??? dělá to někomu také ? myslím, že to bude ve hře samostatné než vypalováním... pokud ovšem někdo má tuto verzi a šlape mu, tak to je buď vyšší rychlostí vypalování nebo třeba něčím ještě jiným... zkus tohle... vymaž všechno ohledně GOW 3 z HDD, vymaž savy a tak, aby to vypadalo, že tam hra nikdy nebyla... vlož hru do mechaniky a vypni xbox, zapni xbox, nainstaluj hru a vypni, zapni znovu xbox a zkus hrát ;-) uvidíš ;-)