royal-class Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Zdravim, měl sem problém s PS3, asi počátek YOLDU, takže jsem si zálohoval data na HDD, ale tím že se mi PSka vždy před koncem vypnula, není to tam celé. Po reklamaci mi dali PS3 novou a nejde to tam nahrát. Neznáte nějakej fígl jak by se to tam dalo nahrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Skus tu novou konzoli restartovat do tovarniho nasteveni a kdyz to nepomuze tak kontaktuj podpora@playstation.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 jak chces do nove ps3 nahrat zalohu kdyz ji nemas kompletni? ty data co ti chybi nijak nevycucas s prstu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 royal-class Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Nj to mi došlo...právě proto sem se ptal jestli neznáte něco čim by se to dalo udělat, ale nevadí. Jde o to že tam je ví her a je tam asi 80% tý zálohy tak jsem myslel že třeba nějký savy těch her by tam aspoň mohli bejt kompletní. Ale děkuju za snahu. Do Sony se pokusim napsat. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
royal-class
Zdravim,
měl sem problém s PS3, asi počátek YOLDU, takže jsem si zálohoval data na HDD, ale tím že se mi PSka vždy před koncem vypnula, není to tam celé. Po reklamaci mi dali PS3 novou a nejde to tam nahrát. Neznáte nějakej fígl jak by se to tam dalo nahrát?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.